15/12/2021

Usuaris de la Residència de La Mercè de Tarragona visiten el Mercat Central

Ha estat la primera activitat fora de la residència que han fet en els últims dos anys. La iniciativa, nascuda a partir d’una idea del col·lectiu Tecletes, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’EMT

La Mercè visita Mercat Central

Després de dos anys sense realitzar cap activitat fora de la residència amb motiu de la pandèmia, alguns usuaris i usuàries de la Residència Mare de Déu de la Mercè han visitat avui el Mercat Central de Tarragona. Un autobús cedit per l’Empresa Municipal de Transports els ha recollit i portat fins a les instal·lacions del Mercat, on han pogut realitzar una visita per les instal·lacions acompanyats pel president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, i el president de l'EMT i conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny.
 
Aquesta iniciativa, nascuda a partir d’una idea de l’Associació de Mares de Tarragona “Tecletes”, és considerada molt beneficiosa per a la salut dels usuaris de la residència ja que els activa els sentits i els vincula a diversos records. Abans de finalitzar la visita, els usuaris i usuàries han pogut veure, alguns per primer cop, el carilló del Mercat en funcionament.
 
El president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat la bona acollida de la proposta: “ha estat un autèntic plaer rebre als usuaris/es d'aquesta residència i acompanyar-los per l'interior del Mercat Central on molts/es s'han retrobat amb els paradistes que feia anys que no veien”. Nadal ha afegit que “els mercats municipals estan oberts a totes les entitats de la ciutat i col·laborem per fer realitat iniciatives com la d'avui. Agraïm sincerament a l'EMT pel servei especial de l'autobús municipal i a l'Associació Tecletes Mares de Tarragona, l'entitat que va idear aquesta visita”.
 
Per la seva banda, el conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, ha subratllat que “des de la EMT estem molt contents de poder col·laborar en una iniciativa tan positiva com aquesta. La col·laboració entre empreses municipals és absoluta i sempre estarem al costat d’aquest tipus de propostes tan enriquidores”.

La Mercè visita Mercat Central

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

passeig palmeres
23/06/2022

El Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials no se celebrarà

Les dues úniques propostes rebudes enguany fan inviable la seva realització aquest 2022.

Ves a la noticia
Mercadet Corsini
22/06/2022

El 30 de juny finalitza el termini de renovacions als mercadets

Acaba el termini per presentar la documentació per sol·licitar renovacions, ampliacions, reduccions, canvis de lloc de parades dels mercadets i altes d’aquells interessats/des que pertanyen a la borsa.

Ves a la noticia
mercat gastronomic
09/06/2022

S'obre la convocatòria per participar al nou Mercat gastronòmic del Concurs de Focs de Tarragona

La proposta pren el relleu de l’anterior iniciativa “Sopar sota els focs” amb la voluntat d’oferir una oferta gastronòmica al Passeig de les Palmeres durant els dies de concurs. Com a novetats, hi poden prendre part activitats comercials més enllà de la restauració i s’hi pot participar sense compromís de permanència tots els dies.

Ves a la noticia