15/12/2021

Usuaris de la Residència de La Mercè de Tarragona visiten el Mercat Central

Ha estat la primera activitat fora de la residència que han fet en els últims dos anys. La iniciativa, nascuda a partir d’una idea del col·lectiu Tecletes, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’EMT

La Mercè visita Mercat Central

Després de dos anys sense realitzar cap activitat fora de la residència amb motiu de la pandèmia, alguns usuaris i usuàries de la Residència Mare de Déu de la Mercè han visitat avui el Mercat Central de Tarragona. Un autobús cedit per l’Empresa Municipal de Transports els ha recollit i portat fins a les instal·lacions del Mercat, on han pogut realitzar una visita per les instal·lacions acompanyats pel president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, i el president de l'EMT i conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny.
 
Aquesta iniciativa, nascuda a partir d’una idea de l’Associació de Mares de Tarragona “Tecletes”, és considerada molt beneficiosa per a la salut dels usuaris de la residència ja que els activa els sentits i els vincula a diversos records. Abans de finalitzar la visita, els usuaris i usuàries han pogut veure, alguns per primer cop, el carilló del Mercat en funcionament.
 
El president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat la bona acollida de la proposta: “ha estat un autèntic plaer rebre als usuaris/es d'aquesta residència i acompanyar-los per l'interior del Mercat Central on molts/es s'han retrobat amb els paradistes que feia anys que no veien”. Nadal ha afegit que “els mercats municipals estan oberts a totes les entitats de la ciutat i col·laborem per fer realitat iniciatives com la d'avui. Agraïm sincerament a l'EMT pel servei especial de l'autobús municipal i a l'Associació Tecletes Mares de Tarragona, l'entitat que va idear aquesta visita”.
 
Per la seva banda, el conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, ha subratllat que “des de la EMT estem molt contents de poder col·laborar en una iniciativa tan positiva com aquesta. La col·laboració entre empreses municipals és absoluta i sempre estarem al costat d’aquest tipus de propostes tan enriquidores”.

La Mercè visita Mercat Central

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Espai Mercats TGN
22/12/2021

"Espai Mercats TGN", un nou espai per a accions solidàries i de dinamització al Mercat Central

Té el nom d’Espai Mercats TGN i està ubicat al vestíbul -1 de l’edifici. El tret de sortida el donarà el punt de venda de galetes i calendaris solidaris els dies 23 i 24 de desembre

Ves a la noticia
punt exterior
21/12/2021

El Mercat Central instal·la de nou enguany el punt exterior de recollida de comandes

Estarà ubicat al c/ Gobernador Gonzàlez al costat de l’accés lateral al mercat els dies 22, 23 i 24 de desembre. Es disposarà d’aparcament gratuït a Corsini per venir a recollir les comandes.

Ves a la noticia
AFANOC Mercat Central
20/12/2021

AFANOC instal·larà un punt de venda de gorres i articles solidaris al Mercat Central

Estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca en horari de 9.00 a 14.00h. Una travessa solidària o la venda de calendaris són altres iniciatives impulsades enguany en favor de l’entitat

Ves a la noticia