15/12/2021

Usuaris de la Residència de La Mercè de Tarragona visiten el Mercat Central

Ha estat la primera activitat fora de la residència que han fet en els últims dos anys. La iniciativa, nascuda a partir d’una idea del col·lectiu Tecletes, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’EMT

La Mercè visita Mercat Central

Després de dos anys sense realitzar cap activitat fora de la residència amb motiu de la pandèmia, alguns usuaris i usuàries de la Residència Mare de Déu de la Mercè han visitat avui el Mercat Central de Tarragona. Un autobús cedit per l’Empresa Municipal de Transports els ha recollit i portat fins a les instal·lacions del Mercat, on han pogut realitzar una visita per les instal·lacions acompanyats pel president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, i el president de l'EMT i conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny.
 
Aquesta iniciativa, nascuda a partir d’una idea de l’Associació de Mares de Tarragona “Tecletes”, és considerada molt beneficiosa per a la salut dels usuaris de la residència ja que els activa els sentits i els vincula a diversos records. Abans de finalitzar la visita, els usuaris i usuàries han pogut veure, alguns per primer cop, el carilló del Mercat en funcionament.
 
El president de l’empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha destacat la bona acollida de la proposta: “ha estat un autèntic plaer rebre als usuaris/es d'aquesta residència i acompanyar-los per l'interior del Mercat Central on molts/es s'han retrobat amb els paradistes que feia anys que no veien”. Nadal ha afegit que “els mercats municipals estan oberts a totes les entitats de la ciutat i col·laborem per fer realitat iniciatives com la d'avui. Agraïm sincerament a l'EMT pel servei especial de l'autobús municipal i a l'Associació Tecletes Mares de Tarragona, l'entitat que va idear aquesta visita”.
 
Per la seva banda, el conseller de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, ha subratllat que “des de la EMT estem molt contents de poder col·laborar en una iniciativa tan positiva com aquesta. La col·laboració entre empreses municipals és absoluta i sempre estarem al costat d’aquest tipus de propostes tan enriquidores”.

La Mercè visita Mercat Central

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia