Salutació de la presidenta

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web dels Mercats de Tarragona, una porta d’entrada a la família dels mercats fixos i ambulants de la nostra ciutat. Tots ells fa anys que són un actiu imprescindible del teixit humà, social i comercial de casa nostra i representen la tradició i l’experiència de multitud de paradistes.
 
En aquest espai web no només podreu descobrir l’essència de tots aquests mercats i mercadets públics, sinó que també tindreu a disposició els canals digitals oportuns per realitzar tràmits de forma telemàtica i senzilla, amb l’objectiu de seguir avançant cap a una plena digitalització de l’empresa i garantir sempre la seva transparència.
 
Representem uns mercats sostenibles, responsables, integradors, saludables i festius, i totes les accions impulsades van encaminades a reivindicar aquests valors. Creiem en la proximitat i la qualitat com a eixos principals d’uns mercats vius, dinàmics i participatius amb la vida social i cultural de la ciutat.
 
Som una família de deu mercats ambulants, dos mercats fixos, un aparcament ubicat al cor de la ciutat, fires consolidades i un equip humà amb gran vocació de servei públic. Aquesta combinació fa possible que avui Tarragona compti amb un important teixit comercial, que no s’atura al llarg de l’any i que troba en els mercats i mercadets un dels seus principals eixos vertebradors.
 
Actualment també tenim la mirada posada en els fons Next Generation, els quals estem segurs que contribuiran a posicionar encara millor l’empresa de Mercats i a consolidar-la com un referent social i comercial basat en un futur més digital i sostenible.
 
Des de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona i la presidència de l’empresa de Mercats, treballarem de la mà de tots els professionals del sector per tal de consolidar la ciutat com a motor comercial al territori.
 
I des de cada parada, i també des d’aquesta mateixa pàgina web, estem a la vostra disposició per a qualsevol inquietud que pugueu tenir.

MONTSERRAT ADAN DOMÈNECH

Presidenta de l’empresa pública de Mercats de Tarragona
Montse adan