20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

tocabemolls

Després que la pandèmia impedís la celebració de les darreres dues edicions, la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet uneixen forces per tornar a organitzar l’acte benèfic “Per Nadal, cap infant sense regal”, que aquest any arriba a la 4a edició i compta amb més col·laboracions que mai.
 
La iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a la Plaça Corsini davant del Mercat Central de Tarragona, el qual hi col·labora amb una panera de productes dels seus paradistes i amb suport en l’organització de l’esdeveniment. L’AEiG Xaloc organitzarà una gimcana per a nens i nenes i seguidament actuaran la Big Band BUMT i la Tocabemolls. L’acte també comptarà amb la presència dels Nanos del Club Maginet.
 
“Per Nadal, cap infant sense regal” neix amb la intenció que tots els nens i nenes de la ciutat de Tarragona en risc d'exclusió social tinguin una joguina el dia dels Reis i, per tant, que puguin gaudir del Nadal com toca. Perquè això sigui possible, hi ha a la venda butlletes al preu de 2 euros cadascuna per recaptar diners amb els quals s’ajudarà als Reis de l’Orient a aconseguir tots els regals.
 
La presentació de la iniciativa ha tingut lloc avui al Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència del conseller de Comerç, Fires, Mercats i Consum, i president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal; els membres de la Tocabemolls Àlex Hernández, Víctor Rubias, Joan Manetas, Adrià Ortiz i Albert Baiget; el responsable del Club Maginet, Josep Maria Martí; i la directora de l'Associació socioeducativa Joventut i Vida, Encarna Quilez.
 
 
Rifa solidària
Amb la compra de butlletes s’entra al sorteig d’una rifa solidària on es podran guanyar aquests fantàstics premis: una panera de productes de les parades del Mercat Central Carns Bertran, Gustum, Cal Jan i Fruites i verdures Manoli, una panera de supermercats Bonpreu, dues entrades per Aquum Spa Club, un val bescanviable a la tenda Boboli per import de 50 euros, un lot de vins de la Bodega Gerard, un lot de vermuts blanc i negre Miró i un lot de productes de Nadal Plus Fresc. Totes les butlletes es podran comprar amb diners en efectiu o bizum durant l’acte, durant les actuacions de la Tocabemolls, a través de les xarxes socials i als següents establiments col·laboradors: Bodegues Gerard, Comercial Padrell, Valira, Rambla Music i Mobles Plana.
 
 
Regals dels Reis d’Orient
El dia 6 de gener de 2023 al menjador social de Bonavista es durà a terme l’entrega de regals per part dels Reis d’Orient en un acte conjunt amb el Club Maginet i l’Associació socioeducativa Joventut i Vida, qui s'encarregarà també de donar un esmorzar dolç durant l'acte als nens i nenes gràcies a la Pastisseria Mil·leni.
 

tocabemolls

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

hamburguesa smash
25/05/2023

El Mercat Central celebra aquest cap de setmana el Dia Internacional del Joc i la Festa de l'Hamburguesa

El Club Diògenes Tarragona i el Consorci per a la Normalització Lingüística organitzen divendres a la tarda una jornada lúdica de jocs de taula. Dissabte al matí es cuinaran i se serviran de forma gratuïta al Mercat les hamburgueses comprades a les parades. El Club Gimnàstic també organitza dissabte una jornada poliesportiva solidària a Plaça Corsini en benefici de la Fundació Bonanit

Ves a la noticia
hamburguesa festa
19/05/2023

La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disabte 27 de maig

Les parades del Mercat oferiran promocions especials en hamburgueses, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta. Com a activitats prèvies s’han programat tallers d’hamburgueses per a petits i grans, així com un sorteig d’una barbacoa entre les compres fetes.

Ves a la noticia
families
15/05/2023

La Fundació Casa Sant Josep i els Mercats de Tarragona celebren el Dia Internacional de les Famílies

Impulsen activitats per donar a conèixer el servei d'Acolliments familiars entre la ciutadania. Les pèrgoles del Mercat Central s’han decorat amb cases de cartró que simbolitzen futures llars d’acollida.

Ves a la noticia