05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

mercat de nit

Aquest dissabte 10 de setembre torna el Mercat de Nit. A partir de les 20.00h i fins ben entrada la matinada, el Mercat Central de Tarragona i la Plaça Corsini acolliran la 3a edició de l’esdeveniment, que enguany serà un dels primers actes previs de Santa Tecla.
 
El Mercat de Nit comptarà enguany amb l’acompanyament musical de Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef, que escolliran la música per acompanyar una proposta gastronòmica formada per més de 40 tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. La moneda oficial de la nit tornarà a ser el tradicional “amparitu”, que ja es pot adquirir de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat. També s’habilitaran punts de venda d’”amparitus” el mateix dissabte 10 de setembre a la Plaça Corsini i al carrer Colom en horari de 10.00 a 14.00h i a partir de les 19.00h.
 
Així doncs, aquest dissabte i després de dos anys, el Mercat Central tornarà a obrir excepcionalment fins a mitjanit, per donar pas posteriorment a un bon tast musical a Plaça Corsini fins les 03.30h.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que "després dels darrers dos anys, Tarragona té més ganes que mai de celebrar una Santa Tecla memorable. Per això des de l'empresa de Mercats s'han destinat molts esforços en recuperar un acte que marca l'inici de les festes i que s'ha convertit en un dels més populars del programa. Convidem a tots i totes els tarragonins i tarragonines a anticipar-se i adquirir els seus “amparitus” abans del dia 10. Moltíssimes gràcies a tots i totes les paradistes, que porten setmanes preparant les seves propostes gastronòmiques per què el Mercat de Nit torni a ser un èxit i el Mercat Central un punt neuràlgic de la festa major de Tarragona".
 
 
Aparcament a Plaça Corsini i got reutilitzable
Cal recordar que l’aparcament de Plaça Corsini estarà obert durant el Mercat de Nit amb una tarifa de cap de setmana de només 0,50€/hora. L’aparcament no tanca a les nits.
 
D’altra banda, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte dels residus, el Mercat de Nit comptarà amb gots reutilitzables, que es podran dur de casa o adquirir-los als punts de venda d’”amparitus”, a les pròpies parades del mercat o a la parada de La Teca i la Meca, que estarà oberta durant tot l’esdeveniment.

mercat de nit

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia