03/10/2023

Tarragona acollirà per primera vegada el Congrés de Mercats Municipals de Catalunya el proper 20 de novembre

Aquesta 4a edició se celebrarà al Palau de Congressos de la ciutat i hi assistiran paradistes, representants i tècnics d’aquests equipaments comercials. La jornada girarà entorn la sostenibilitat i la innovació als mercats municipals i inclourà una visita al Mercat Central. Està impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i comptarà enguany amb la col·laboració de l’empresa de Mercats de Tarragona.

Congrés de Mercats

Tarragona serà la seu de la 4a edició del Congrés de Mercats Municipals de Catalunya, que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat el proper dilluns 20 de novembre. La jornada se celebrarà al Palau de Congressos a partir de les 9.00h del matí i està previst que compti amb la presència d’unes 200 persones vinculades a aquests equipaments comercials de tot Catalunya, com paradistes, representants, tècnics o associacions comercials, entre d’altres. L’eix temàtic del Congrés girarà enguany entorn la sostenibilitat i la innovació als mercats municipals.
 
El Congrés està organitzat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la col·laboració de l’empresa de Mercats de Tarragona. L’objectiu de la jornada és debatre i reflexionar sobre els canvis d’hàbits dels consumidors, les noves tendències dels mercats i reflexionar sobre la implantació de nous usos als mercats, així com els nous reptes i oportunitats que afronta el sector.
 
Pel que fa a la programació, està previst que el Palau de Congressos aculli diverses ponències i presentacions al llarg del matí. Després de dinar, els assistents es desplaçaran al Mercat Central on podran fer una visita a l’edifici, veure el Carilló i conèixer en primera persona les interioritats logístiques del dia a dia de l’equipament modernista.
 
La presentació de la 4a edició del Congrés de Mercats ha tingut lloc al Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència de la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan; la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Agnès Russiñol; i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny.
 
Montse Adan ha destacat la importància d’acollir a la ciutat un esdeveniment d’aquesta rellevància i ha subratllat que “el fet que Tarragona hagi estat escollida com a seu del Congrés Municipal de Mercats de Catalunya evidencia que fora de casa es valora la feina feta a la ciutat i posa en valor la bona salut comercial que tenen els seus mercats i mercadets”. 
 
Tota la informació sobre el Congrés es pot consultar aquí.

Congrés de Mercats

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia