05/07/2022

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat. L’actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment de l’espai iniciat l’any passat.

lavabos

El Mercat de Bonavista compta des d’aquesta setmana amb nous lavabos públics, que estaran a disposició de veïns, paradistes i clients del mercat cada diumenge en el seu horari d’obertura, de 8.30 a 14.00h. Els serveis, que estan ubicats al costat de la pèrgola del mercat, compten amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i canviador de nadons tant al lavabo d’homes com al de dones.
 
Aquesta actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment del Mercat de Bonavista impulsat des de l’any passat per part de l’empresa de Mercats de Tarragona. En aquest sentit, cal destacar algunes intervencions com la instal·lació d’una nova pèrgola, la incorporació de noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, l’arranjament del mòdul de reciclatge per part del muralista tarragoní David Meat o la redistribució dels accessos amb vehicle a l’esplanada del mercat per tal de minimitzar el vandalisme i millorar la seguretat viària de l’espai, entre d’altres. D’altra banda, actualment s’està treballant també en la millora i adequació d’un dels aparcaments del recinte.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal ha destacat que “l'empresa de Mercats segueix treballant amb l'objectiu de dignificar els mercadets. Instal·lar lavabos públics al mercadet de Bonavista no només era una reivindicació per part de marxants i usuaris, sinó una necessitat per a un dels mercadets ambulants més grans d'Europa i que gràcies a les intervencions dels darrers anys està tornant a recuperar el seu prestigi". 
 
Cal recordar que el Mercat de Bonavista està format per més de 200 parades, ocupa una superfície de més de 50.000 m2 i està considerat un dels mercats ambulants més grans d’Europa.

lavabos

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia