05/07/2022

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat. L’actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment de l’espai iniciat l’any passat.

lavabos

El Mercat de Bonavista compta des d’aquesta setmana amb nous lavabos públics, que estaran a disposició de veïns, paradistes i clients del mercat cada diumenge en el seu horari d’obertura, de 8.30 a 14.00h. Els serveis, que estan ubicats al costat de la pèrgola del mercat, compten amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i canviador de nadons tant al lavabo d’homes com al de dones.
 
Aquesta actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment del Mercat de Bonavista impulsat des de l’any passat per part de l’empresa de Mercats de Tarragona. En aquest sentit, cal destacar algunes intervencions com la instal·lació d’una nova pèrgola, la incorporació de noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, l’arranjament del mòdul de reciclatge per part del muralista tarragoní David Meat o la redistribució dels accessos amb vehicle a l’esplanada del mercat per tal de minimitzar el vandalisme i millorar la seguretat viària de l’espai, entre d’altres. D’altra banda, actualment s’està treballant també en la millora i adequació d’un dels aparcaments del recinte.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal ha destacat que “l'empresa de Mercats segueix treballant amb l'objectiu de dignificar els mercadets. Instal·lar lavabos públics al mercadet de Bonavista no només era una reivindicació per part de marxants i usuaris, sinó una necessitat per a un dels mercadets ambulants més grans d'Europa i que gràcies a les intervencions dels darrers anys està tornant a recuperar el seu prestigi". 
 
Cal recordar que el Mercat de Bonavista està format per més de 200 parades, ocupa una superfície de més de 50.000 m2 i està considerat un dels mercats ambulants més grans d’Europa.

lavabos

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia