05/07/2022

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat. L’actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment de l’espai iniciat l’any passat.

lavabos

El Mercat de Bonavista compta des d’aquesta setmana amb nous lavabos públics, que estaran a disposició de veïns, paradistes i clients del mercat cada diumenge en el seu horari d’obertura, de 8.30 a 14.00h. Els serveis, que estan ubicats al costat de la pèrgola del mercat, compten amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i canviador de nadons tant al lavabo d’homes com al de dones.
 
Aquesta actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment del Mercat de Bonavista impulsat des de l’any passat per part de l’empresa de Mercats de Tarragona. En aquest sentit, cal destacar algunes intervencions com la instal·lació d’una nova pèrgola, la incorporació de noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, l’arranjament del mòdul de reciclatge per part del muralista tarragoní David Meat o la redistribució dels accessos amb vehicle a l’esplanada del mercat per tal de minimitzar el vandalisme i millorar la seguretat viària de l’espai, entre d’altres. D’altra banda, actualment s’està treballant també en la millora i adequació d’un dels aparcaments del recinte.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal ha destacat que “l'empresa de Mercats segueix treballant amb l'objectiu de dignificar els mercadets. Instal·lar lavabos públics al mercadet de Bonavista no només era una reivindicació per part de marxants i usuaris, sinó una necessitat per a un dels mercadets ambulants més grans d'Europa i que gràcies a les intervencions dels darrers anys està tornant a recuperar el seu prestigi". 
 
Cal recordar que el Mercat de Bonavista està format per més de 200 parades, ocupa una superfície de més de 50.000 m2 i està considerat un dels mercats ambulants més grans d’Europa.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Logo Tarragona Centre Comercial obert
13/05/2024

El projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ amplia el termini d’execució fins al desembre 2024

L’empresa pública Mercats de Tarragona ha rebut la notificació per part del Ministeri d’Economia Comerç i Empresa de la concessió d’ampliació de sis mesos del termini per executar el projecte 'Tarragona Centre Comercial Obert' de manera que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2024

Ves a la noticia
fira d'abril 2024
10/05/2024

La fira d'abril a Bonavista supera els 65.000 visitants

Les xifres d’afluència i participació de la ciutadania, la implicació de les entitats, l’acollida positiva de la nova ubicació i el bon funcionament general de la Fira són els aspectes més destacats per l’organització. Durant sis dies les cinc casetes instal·lades han estat l’ànima de la Fira esdevenint el punt de trobada i convivència de ciutadania i visitants amb una amplia oferta gastronòmica, musical i d’art.

Ves a la noticia
La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria
26/04/2024

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, la presidenta de Mercats i consellera de Comerç, Montse Adan, i les entitats participants a la Fira, han realitzat el viatge inaugural de la Nòria de 33 metres La Fira recupera amb força la programació musical i d’oci prevista per als dies de l’esdeveniment

Ves a la noticia