27/06/2022

S'obre el termini de transmissions de parades als mercadets

Aquells interessats/des en posar a subhasta la seva parada han d'omplir i presentar la instància genèrica indicant l'import de subhasta.

Mercadet Corsini


 
Des del 27 de juny i fins el proper divendres 1 de juliol s'obre el termini per sol·licitar la transmissió de parades (subhastes). Aquells interessats/des en posar a subhasta la seva parada han d'omplir i presentar la instància genèrica indicant l'import de subasta. La instància es pot presentar presencialment a les oficines de Mercats (Passatge Cobos, 4) o enviant-la al correu mercadets@mercatsdetarragona.cat
 
📝 Instància: https://bit.ly/3ypmvWJ
 
Amb l'obertura d'aquest termini de transmissions de parades, el termini per sol·licitar ampliacions i/o canvis de lloc es dona per finalitzat.
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Jocs Torreforta
22/07/2022

Una zona de jocs davant del Mercat de Torreforta, nova actuació dels pressupostos participatius que veu la llum

L’execució del projecte, presentat a la Conselleria de Participació per l’Associació de Venedors de l’espai comercial, s’ha coordinat des de l’Empresa Municipal de Mercats. Una plantada col·laborativa impulsada per Parcs i Jardins completa les accions per convertir l’espai en un punt de trobada per al públic familiar.

Ves a la noticia
Campanya Mercat Bonavista
07/07/2022

Els Mercats de Tarragona i l'AEQT impulsen una campanya informativa d'actuació en cas d'emergència al Mercat de Bonavista

La iniciativa contempla la instal·lació de tòtems informatius, la renovació de la senyalització horitzontal de l’espai i la distribució de tríptics informatius a paradistes, veïns i clients. La tanca de gran format ubicada al mercat també s’aprofitarà com a suport comunicatiu del projecte. El projecte ha comptat amb la complicitat del teixit social i veïnal del barri.

Ves a la noticia
lavabos
05/07/2022

S'obren al públic els nous lavabos del Mercat de Bonavista

Estaran a disposició de veïns, paradistes i clients cada diumenge en horari de mercat. L’actuació s’afegeix al pla de millora i manteniment de l’espai iniciat l’any passat.

Ves a la noticia