27/06/2022

S'obre el termini de transmissions de parades als mercadets

Aquells interessats/des en posar a subhasta la seva parada han d'omplir i presentar la instància genèrica indicant l'import de subhasta.

Mercadet Corsini


 
Des del 27 de juny i fins el proper divendres 1 de juliol s'obre el termini per sol·licitar la transmissió de parades (subhastes). Aquells interessats/des en posar a subhasta la seva parada han d'omplir i presentar la instància genèrica indicant l'import de subasta. La instància es pot presentar presencialment a les oficines de Mercats (Passatge Cobos, 4) o enviant-la al correu mercadets@mercatsdetarragona.cat
 
📝 Instància: https://bit.ly/3ypmvWJ
 
Amb l'obertura d'aquest termini de transmissions de parades, el termini per sol·licitar ampliacions i/o canvis de lloc es dona per finalitzat.
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia