14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

mercats tarragona

Des d’aquest dimarts 14 de febrer ja es poden consultar les bases relatives a l’organització de la Fira d’Abril d’aquest any, prevista pel cap de setmana del 28 d’abril a l’1 de maig de 2023 a Bonavista. Es tracta dels plecs de prescripcions tècniques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte per a la gestió de l’esdeveniment i que estan disponibles al taulell d’anuncis de l’empresa de Mercats de Tarragona.
 
L’import de licitació és de 14.900€, IVA no inclòs, i la data límit per presentar ofertes finalitza el proper dilluns 13 de març a les 13.00h. Les propostes es poden enviar per correu electrònic, per correu certificat o en sobre tancat a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, subratlla que “des de l'empresa de Mercats confiem que aquest any es pugui recuperar la celebració de la Feria de Abril amb el seu format tradicional i hi hem destinat tots els recursos possibles perquè sigui així".

 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia