09/05/2022

Obre una nova peixateria al Mercat de Torreforta

També està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors.

Peixateria Lina

Des de la setmana passada el Mercat de Torreforta compta de nou amb una peixateria al seu interior. Amb el nom de Peixateria Lina, el negoci oferirà diàriament varietats de peix i marisc s’afegeix a les parades ja existents de carn i embotits, pollastre, fruita i verdura i restauració.
 
D’altra banda, també està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors del mercat, després d’aconseguir la màxima puntuació en el procediment públic de licitació de parades disponibles. En primer lloc, el local de perruqueria exterior ampliarà l’espai i oferirà també serveis d’estètica en el seu local adjacent. I en segon lloc, un nou espai de serveis d’atenció a la salut obrirà en un altre dels locals exteriors del mercat.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha valorat molt positivament aquestes noves incorporacions al mercat i ha afegit que “la inauguració de la nova peixateria no és només una boníssima notícia per al Mercat de Torreforta sinó per a tot el barri. Ens hem de sentir molt orgullosos de veure com el mercat central de Ponent s'ha convertit en un referent comercial bàsic per a la dinamització comercial, social i cultural del barri".
 
 
Exposició fotogràfica al mercat

Per últim, destacar que el Mercat de Torreforta compta amb una exposició fotogràfica de la ONG Kolam, que treballa desenvolupant projectes educatius i socials a l'Índia per donar suport a infants i persones necessitades del país. L’exposició ha estat traslladada a Torreforta després d’exhibir-se al vestíbul del Mercat Central durant les darreres setmanes.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Peixateria Lina
09/05/2022

Obre una nova peixateria al Mercat de Torreforta

També està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors.

Ves a la noticia
Mercats de Tarragona
06/05/2022

Publicades les bases per la selecció del lloc de treball de Responsable de Gestió Documental de Clients

Es poden consultar al Taulell d'anuncis del web de Mercats de Tarragona.

Ves a la noticia
Tres tombs
05/05/2022

Els Tres Tombs se celebraran enguany el diumenge 15 de maig amb activitats tot el cap de setmana

El Mercat Central, que compta amb una exposició de carros, sortejarà dissabte una panera amb productes de mercat. Un contacontes infantil a la Plaça Verdaguer i al Mercat de Torreforta complementarà la programació més tradicional.

Ves a la noticia