09/05/2022

Obre una nova peixateria al Mercat de Torreforta

També està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors.

Peixateria Lina

Des de la setmana passada el Mercat de Torreforta compta de nou amb una peixateria al seu interior. Amb el nom de Peixateria Lina, el negoci oferirà diàriament varietats de peix i marisc s’afegeix a les parades ja existents de carn i embotits, pollastre, fruita i verdura i restauració.
 
D’altra banda, també està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors del mercat, després d’aconseguir la màxima puntuació en el procediment públic de licitació de parades disponibles. En primer lloc, el local de perruqueria exterior ampliarà l’espai i oferirà també serveis d’estètica en el seu local adjacent. I en segon lloc, un nou espai de serveis d’atenció a la salut obrirà en un altre dels locals exteriors del mercat.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha valorat molt positivament aquestes noves incorporacions al mercat i ha afegit que “la inauguració de la nova peixateria no és només una boníssima notícia per al Mercat de Torreforta sinó per a tot el barri. Ens hem de sentir molt orgullosos de veure com el mercat central de Ponent s'ha convertit en un referent comercial bàsic per a la dinamització comercial, social i cultural del barri".
 
 
Exposició fotogràfica al mercat

Per últim, destacar que el Mercat de Torreforta compta amb una exposició fotogràfica de la ONG Kolam, que treballa desenvolupant projectes educatius i socials a l'Índia per donar suport a infants i persones necessitades del país. L’exposició ha estat traslladada a Torreforta després d’exhibir-se al vestíbul del Mercat Central durant les darreres setmanes.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia