09/05/2022

Obre una nova peixateria al Mercat de Torreforta

També està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors.

Peixateria Lina

Des de la setmana passada el Mercat de Torreforta compta de nou amb una peixateria al seu interior. Amb el nom de Peixateria Lina, el negoci oferirà diàriament varietats de peix i marisc s’afegeix a les parades ja existents de carn i embotits, pollastre, fruita i verdura i restauració.
 
D’altra banda, també està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors del mercat, després d’aconseguir la màxima puntuació en el procediment públic de licitació de parades disponibles. En primer lloc, el local de perruqueria exterior ampliarà l’espai i oferirà també serveis d’estètica en el seu local adjacent. I en segon lloc, un nou espai de serveis d’atenció a la salut obrirà en un altre dels locals exteriors del mercat.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha valorat molt positivament aquestes noves incorporacions al mercat i ha afegit que “la inauguració de la nova peixateria no és només una boníssima notícia per al Mercat de Torreforta sinó per a tot el barri. Ens hem de sentir molt orgullosos de veure com el mercat central de Ponent s'ha convertit en un referent comercial bàsic per a la dinamització comercial, social i cultural del barri".
 
 
Exposició fotogràfica al mercat

Per últim, destacar que el Mercat de Torreforta compta amb una exposició fotogràfica de la ONG Kolam, que treballa desenvolupant projectes educatius i socials a l'Índia per donar suport a infants i persones necessitades del país. L’exposició ha estat traslladada a Torreforta després d’exhibir-se al vestíbul del Mercat Central durant les darreres setmanes.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia