09/05/2022

Obre una nova peixateria al Mercat de Torreforta

També està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors.

Peixateria Lina

Des de la setmana passada el Mercat de Torreforta compta de nou amb una peixateria al seu interior. Amb el nom de Peixateria Lina, el negoci oferirà diàriament varietats de peix i marisc s’afegeix a les parades ja existents de carn i embotits, pollastre, fruita i verdura i restauració.
 
D’altra banda, també està previst que en les properes setmanes obrin les portes dos nous negocis als locals exteriors del mercat, després d’aconseguir la màxima puntuació en el procediment públic de licitació de parades disponibles. En primer lloc, el local de perruqueria exterior ampliarà l’espai i oferirà també serveis d’estètica en el seu local adjacent. I en segon lloc, un nou espai de serveis d’atenció a la salut obrirà en un altre dels locals exteriors del mercat.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha valorat molt positivament aquestes noves incorporacions al mercat i ha afegit que “la inauguració de la nova peixateria no és només una boníssima notícia per al Mercat de Torreforta sinó per a tot el barri. Ens hem de sentir molt orgullosos de veure com el mercat central de Ponent s'ha convertit en un referent comercial bàsic per a la dinamització comercial, social i cultural del barri".
 
 
Exposició fotogràfica al mercat

Per últim, destacar que el Mercat de Torreforta compta amb una exposició fotogràfica de la ONG Kolam, que treballa desenvolupant projectes educatius i socials a l'Índia per donar suport a infants i persones necessitades del país. L’exposició ha estat traslladada a Torreforta després d’exhibir-se al vestíbul del Mercat Central durant les darreres setmanes.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia