28/10/2021

Obert el termini per participar a les tradicionals Fires de Nadal i Artesania a la Rambla Nova

Com a novetat, la Fira de Nadal ha obert enguany la participació a expositors d’alimentació nadalenca. Els interessats/des poden consultar les bases al Taulell d’anuncis del web dels Mercats de Tarragona.

Fira Artesania

El termini per presentar sol·licituds per participar a les tradicionals fires de Nadal i Artesania de la Rambla Nova ja és obert. Les bases es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. Les propostes es poden presentar fins el 8 de novembre per la Fira de Nadal i fins el 19 de novembre per la Fira d’Artesania.

Com a novetat d’enguany cal destacar que s’ha obert la participació a la Fira de Nadal a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.

La Fira de Nadal se celebrarà del 26 de novembre al 23 de desembre a les coques de la Rambla Nova entre el c/ Canyelles i c/ Fortuny, mentre que la Fira d’Artesania obrirà el 3 de desembre a les coques ubicades entre el c/ Unió i el c/ Adrià i tancarà les seves portes el 6 de gener de 2022.

Enllaç al Taulell d’anuncis: https://bit.ly/3bbStJA
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia