28/10/2021

Obert el termini per participar a les tradicionals Fires de Nadal i Artesania a la Rambla Nova

Com a novetat, la Fira de Nadal ha obert enguany la participació a expositors d’alimentació nadalenca. Els interessats/des poden consultar les bases al Taulell d’anuncis del web dels Mercats de Tarragona.

Fira Artesania

El termini per presentar sol·licituds per participar a les tradicionals fires de Nadal i Artesania de la Rambla Nova ja és obert. Les bases es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. Les propostes es poden presentar fins el 8 de novembre per la Fira de Nadal i fins el 19 de novembre per la Fira d’Artesania.

Com a novetat d’enguany cal destacar que s’ha obert la participació a la Fira de Nadal a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.

La Fira de Nadal se celebrarà del 26 de novembre al 23 de desembre a les coques de la Rambla Nova entre el c/ Canyelles i c/ Fortuny, mentre que la Fira d’Artesania obrirà el 3 de desembre a les coques ubicades entre el c/ Unió i el c/ Adrià i tancarà les seves portes el 6 de gener de 2022.

Enllaç al Taulell d’anuncis: https://bit.ly/3bbStJA
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia