28/10/2021

Obert el termini per participar a les tradicionals Fires de Nadal i Artesania a la Rambla Nova

Com a novetat, la Fira de Nadal ha obert enguany la participació a expositors d’alimentació nadalenca. Els interessats/des poden consultar les bases al Taulell d’anuncis del web dels Mercats de Tarragona.

Fira Artesania

El termini per presentar sol·licituds per participar a les tradicionals fires de Nadal i Artesania de la Rambla Nova ja és obert. Les bases es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. Les propostes es poden presentar fins el 8 de novembre per la Fira de Nadal i fins el 19 de novembre per la Fira d’Artesania.

Com a novetat d’enguany cal destacar que s’ha obert la participació a la Fira de Nadal a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.

La Fira de Nadal se celebrarà del 26 de novembre al 23 de desembre a les coques de la Rambla Nova entre el c/ Canyelles i c/ Fortuny, mentre que la Fira d’Artesania obrirà el 3 de desembre a les coques ubicades entre el c/ Unió i el c/ Adrià i tancarà les seves portes el 6 de gener de 2022.

Enllaç al Taulell d’anuncis: https://bit.ly/3bbStJA
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia