28/10/2021

Obert el termini per participar a les tradicionals Fires de Nadal i Artesania a la Rambla Nova

Com a novetat, la Fira de Nadal ha obert enguany la participació a expositors d’alimentació nadalenca. Els interessats/des poden consultar les bases al Taulell d’anuncis del web dels Mercats de Tarragona.

Fira Artesania

El termini per presentar sol·licituds per participar a les tradicionals fires de Nadal i Artesania de la Rambla Nova ja és obert. Les bases es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. Les propostes es poden presentar fins el 8 de novembre per la Fira de Nadal i fins el 19 de novembre per la Fira d’Artesania.

Com a novetat d’enguany cal destacar que s’ha obert la participació a la Fira de Nadal a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.

La Fira de Nadal se celebrarà del 26 de novembre al 23 de desembre a les coques de la Rambla Nova entre el c/ Canyelles i c/ Fortuny, mentre que la Fira d’Artesania obrirà el 3 de desembre a les coques ubicades entre el c/ Unió i el c/ Adrià i tancarà les seves portes el 6 de gener de 2022.

Enllaç al Taulell d’anuncis: https://bit.ly/3bbStJA
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Tallers alimentació
21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Ves a la noticia
Mercadets Tarragona
07/04/2022

Obert el període de renovacions de parades dels mercadets

La documentació es pot presentar de manera presencial a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos 4, Tarragona) o per correu electrònic.

Ves a la noticia
mural exterior
05/04/2022

El Mercat de Torreforta estrena un gran mural exterior per commemorar el seu 40è aniversari

És obra de la il·lustradora Maga i recrea una escena quotidiana dels paradistes del mercat.

Ves a la noticia