28/10/2021

Obert el termini per participar a les tradicionals Fires de Nadal i Artesania a la Rambla Nova

Com a novetat, la Fira de Nadal ha obert enguany la participació a expositors d’alimentació nadalenca. Els interessats/des poden consultar les bases al Taulell d’anuncis del web dels Mercats de Tarragona.

Fira Artesania

El termini per presentar sol·licituds per participar a les tradicionals fires de Nadal i Artesania de la Rambla Nova ja és obert. Les bases es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. Les propostes es poden presentar fins el 8 de novembre per la Fira de Nadal i fins el 19 de novembre per la Fira d’Artesania.

Com a novetat d’enguany cal destacar que s’ha obert la participació a la Fira de Nadal a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.

La Fira de Nadal se celebrarà del 26 de novembre al 23 de desembre a les coques de la Rambla Nova entre el c/ Canyelles i c/ Fortuny, mentre que la Fira d’Artesania obrirà el 3 de desembre a les coques ubicades entre el c/ Unió i el c/ Adrià i tancarà les seves portes el 6 de gener de 2022.

Enllaç al Taulell d’anuncis: https://bit.ly/3bbStJA
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

expo 25N
23/11/2021

L’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”, al Mercat Central fins el 9 de gener

Està impulsada per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament i forma part del programa d’activitats del 25N

Ves a la noticia
Fira Oli
22/11/2021

La Plaça Corsini acollirà la 21a Festa de l'Oli Nou DOP Siurana els dies 26 i 27 de novembre

L’edició d’enguany comptarà amb una vintena d’entitats productores de cinc comarques diferents.

Ves a la noticia
sant silvestre
11/11/2021

Arrenca la 17a Cursa BBVA Sant Silvestre i la 4a campanya de donació de "Sang Silvestre"

El Mercat Central de Tarragona, que ha acollit la presentació de la prova, serà el punt de recollida de dorsals del 29 al 31 de desembre

Ves a la noticia