11/10/2022

Obert el termini per participar al Mercat de Nadal de Tarragona

Se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre a la Rambla Nova. De la mateixa manera que en l’edició anterior, també està oberta la participació a expositors d’alimentació nadalenca.

mercat de nadal

El termini per presentar sol·licituds per participar al tradicional Mercat de Nadal de Tarragona ja és obert. Enguany se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre i estarà ubicat al tram de la Rambla Nova comprès entre el carrer Canyelles i el carrer Unió. El seu horari d’obertura serà de 10:00 a 21:00 hores.
 
De la mateixa manera que l’any passat, la participació al Mercat de Nadal també està oberta a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.
 
La documentació i les bases de participació es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. El termini de recepció de propostes estarà obert fins el 3 de novembre de 2022.
 
Enllaç al Taulell d’anuncis.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia