11/10/2022

Obert el termini per participar al Mercat de Nadal de Tarragona

Se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre a la Rambla Nova. De la mateixa manera que en l’edició anterior, també està oberta la participació a expositors d’alimentació nadalenca.

mercat de nadal

El termini per presentar sol·licituds per participar al tradicional Mercat de Nadal de Tarragona ja és obert. Enguany se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre i estarà ubicat al tram de la Rambla Nova comprès entre el carrer Canyelles i el carrer Unió. El seu horari d’obertura serà de 10:00 a 21:00 hores.
 
De la mateixa manera que l’any passat, la participació al Mercat de Nadal també està oberta a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.
 
La documentació i les bases de participació es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. El termini de recepció de propostes estarà obert fins el 3 de novembre de 2022.
 
Enllaç al Taulell d’anuncis.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia