11/10/2022

Obert el termini per participar al Mercat de Nadal de Tarragona

Se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre a la Rambla Nova. De la mateixa manera que en l’edició anterior, també està oberta la participació a expositors d’alimentació nadalenca.

mercat de nadal

El termini per presentar sol·licituds per participar al tradicional Mercat de Nadal de Tarragona ja és obert. Enguany se celebrarà del 25 de novembre al 23 de desembre i estarà ubicat al tram de la Rambla Nova comprès entre el carrer Canyelles i el carrer Unió. El seu horari d’obertura serà de 10:00 a 21:00 hores.
 
De la mateixa manera que l’any passat, la participació al Mercat de Nadal també està oberta a expositors de productes alimentaris vinculats a les festes nadalenques.
 
La documentació i les bases de participació es poden consultar al Taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona. El termini de recepció de propostes estarà obert fins el 3 de novembre de 2022.
 
Enllaç al Taulell d’anuncis.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia