20/01/2022

Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia a la Part Baixa de la ciutat

L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén reforçar la difusió del mercadet més nou de la ciutat.

Fulletó Mercat Pagesia

L’empresa de Mercats de Tarragona reforça la comunicació del nou mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros amb l’edició i distribució aquesta setmana de 5.000 fullets informatius a través d’una campanya de bustiada. L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes dels carrers de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén donar un impuls en la difusió a la zona del mercadet més nou de la ciutat, inaugurat l’any passat.


En aquest sentit, el president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "el Mercadet de la Pagesia va néixer per cobrir la necessitat d'oferir productes frescos i de qualitat als veïns i veïnes de la Part Baixa de Tarragona. En aquest sentit, des de l'empresa municipal de Mercats hem estat monitoritzant el mercadet des del primer moment i estudiant totes aquelles mesures que facilitin el seu creixement. Per això considerem que les campanyes informatives dirigides als veïns i veïnes són totalment necessàries per donar a conèixer el Mercadet i consolidar-lo al barri".


El Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros va obrir les seves portes el juliol de 2020 i se celebra cada dissabte al matí de 8.00 a 14.00h. Va néixer amb la voluntat de fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors. Actualment el mercadet està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa, com fruita i verdura, ous, formatges artesans o embotits, entre d’altres.


Per tal de sol·licitar informació per muntar parada al Mercat de la Pagesia es pot contactar amb l’oficina dels Mercats de Tarragona de forma presencial, al telèfon 977 23 15 51 o través del correu electrònic info@mercatsdetarragona.cat
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia