20/01/2022

Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia a la Part Baixa de la ciutat

L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén reforçar la difusió del mercadet més nou de la ciutat.

Fulletó Mercat Pagesia

L’empresa de Mercats de Tarragona reforça la comunicació del nou mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros amb l’edició i distribució aquesta setmana de 5.000 fullets informatius a través d’una campanya de bustiada. L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes dels carrers de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén donar un impuls en la difusió a la zona del mercadet més nou de la ciutat, inaugurat l’any passat.


En aquest sentit, el president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "el Mercadet de la Pagesia va néixer per cobrir la necessitat d'oferir productes frescos i de qualitat als veïns i veïnes de la Part Baixa de Tarragona. En aquest sentit, des de l'empresa municipal de Mercats hem estat monitoritzant el mercadet des del primer moment i estudiant totes aquelles mesures que facilitin el seu creixement. Per això considerem que les campanyes informatives dirigides als veïns i veïnes són totalment necessàries per donar a conèixer el Mercadet i consolidar-lo al barri".


El Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros va obrir les seves portes el juliol de 2020 i se celebra cada dissabte al matí de 8.00 a 14.00h. Va néixer amb la voluntat de fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors. Actualment el mercadet està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa, com fruita i verdura, ous, formatges artesans o embotits, entre d’altres.


Per tal de sol·licitar informació per muntar parada al Mercat de la Pagesia es pot contactar amb l’oficina dels Mercats de Tarragona de forma presencial, al telèfon 977 23 15 51 o través del correu electrònic info@mercatsdetarragona.cat
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia