20/01/2022

Mercats de Tarragona distribueix 5.000 fullets informatius sobre el Mercat de la Pagesia a la Part Baixa de la ciutat

L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén reforçar la difusió del mercadet més nou de la ciutat.

Fulletó Mercat Pagesia

L’empresa de Mercats de Tarragona reforça la comunicació del nou mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros amb l’edició i distribució aquesta setmana de 5.000 fullets informatius a través d’una campanya de bustiada. L’acció comunicativa va dirigida als veïns i veïnes dels carrers de l’entorn de la Plaça dels Carros i pretén donar un impuls en la difusió a la zona del mercadet més nou de la ciutat, inaugurat l’any passat.


En aquest sentit, el president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "el Mercadet de la Pagesia va néixer per cobrir la necessitat d'oferir productes frescos i de qualitat als veïns i veïnes de la Part Baixa de Tarragona. En aquest sentit, des de l'empresa municipal de Mercats hem estat monitoritzant el mercadet des del primer moment i estudiant totes aquelles mesures que facilitin el seu creixement. Per això considerem que les campanyes informatives dirigides als veïns i veïnes són totalment necessàries per donar a conèixer el Mercadet i consolidar-lo al barri".


El Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros va obrir les seves portes el juliol de 2020 i se celebra cada dissabte al matí de 8.00 a 14.00h. Va néixer amb la voluntat de fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors. Actualment el mercadet està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa, com fruita i verdura, ous, formatges artesans o embotits, entre d’altres.


Per tal de sol·licitar informació per muntar parada al Mercat de la Pagesia es pot contactar amb l’oficina dels Mercats de Tarragona de forma presencial, al telèfon 977 23 15 51 o través del correu electrònic info@mercatsdetarragona.cat
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia