10/02/2023

Mans Unides exposa al Mercat Central una mostra fotogràfica sobre l'explotació infantil al Mercat de Benin

La iniciativa, que s’emmarca dins el programa d’activitats de l’organització solidària, es podrà visitar durant el mes de febrer.

Expo Mans Unides

El vestíbul principal del Mercat Central acull des d’aquest divendres l’exposició impulsada per Mans Unides “Benin, un mercat de nens”. Es tracta d’una mostra fotogràfica que posa el focus en la realitat que es viu actualment al mercat de Dantokpa a Cotonou, capital econòmica de Benín, on les desigualtats, la pobresa i l’explotació infantil és a l’ordre del dia. Segons afirma l’organització, es tracta d’un autèntic mercat de nens, no només perquè el 70% hi treballa a diari, sinó perquè els mateixos nens s’han convertit en una mercaderia.
 
La inauguració de l’exposició ha anat a càrrec del president de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; i de la delegada de Mans Unides Tarragona, Dolors Segura Bisbal. Dídac Nadal ha subratllat que "l'exposició ens acosta a una realitat colpidora contra la que lluiten entitats com Mans Unides. Per als Mercats de Tarragona és molt important refermar el compromís social de l'empresa donant suport a totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu fer el nostre entorn més just".
 
 
El mercat com a espai de difusió
En la seva voluntat d’esdevenir un espai de convivència comercial, social i cultural a la ciutat, el Mercat Central continua apostant per la programació d’activitats expositives i de dinamització de la mà d’entitats i agents del territori. En aquest cas, l’ONG Mans Unides centrarà la seva tasca aquest any en denunciar com la desigualtat s'ha convertit en l’amenaça més gran a nivell mundial que provoca que milions d'éssers humans visquin en la pobresa. La seva campanya l’any 2023 es desenvoluparà sota el títol “Frenar la desigualtat és a les teves mans”.

Expo Mans Unides

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia