23/11/2021

L’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”, al Mercat Central fins el 9 de gener

Està impulsada per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament i forma part del programa d’activitats del 25N

expo 25N

El vestíbul de la planta -1 del Mercat Central de Tarragona acull l’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”. Es tracta d’un recull expositiu de plafons informatius sobre la violència masclista que s’emmarca en el programa d’actes de conscienciació impulsats per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
 
La inauguració de l’exposició s’ha celebrat avui al mateix Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal; i la consellera de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó.
 
L’exposició es podrà visitar fins el proper 9 de gener de 2022.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia