23/11/2021

L’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”, al Mercat Central fins el 9 de gener

Està impulsada per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament i forma part del programa d’activitats del 25N

expo 25N

El vestíbul de la planta -1 del Mercat Central de Tarragona acull l’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”. Es tracta d’un recull expositiu de plafons informatius sobre la violència masclista que s’emmarca en el programa d’actes de conscienciació impulsats per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
 
La inauguració de l’exposició s’ha celebrat avui al mateix Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal; i la consellera de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó.
 
L’exposició es podrà visitar fins el proper 9 de gener de 2022.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Tallers alimentació
21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Ves a la noticia
Mercadets Tarragona
07/04/2022

Obert el període de renovacions de parades dels mercadets

La documentació es pot presentar de manera presencial a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos 4, Tarragona) o per correu electrònic.

Ves a la noticia
mural exterior
05/04/2022

El Mercat de Torreforta estrena un gran mural exterior per commemorar el seu 40è aniversari

És obra de la il·lustradora Maga i recrea una escena quotidiana dels paradistes del mercat.

Ves a la noticia