23/11/2021

L’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”, al Mercat Central fins el 9 de gener

Està impulsada per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament i forma part del programa d’activitats del 25N

expo 25N

El vestíbul de la planta -1 del Mercat Central de Tarragona acull l’exposició “Ho expliquem nosaltres perquè elles no poden”. Es tracta d’un recull expositiu de plafons informatius sobre la violència masclista que s’emmarca en el programa d’actes de conscienciació impulsats per la Conselleria de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
 
La inauguració de l’exposició s’ha celebrat avui al mateix Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal; i la consellera de Feminismes i LGBTIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó.
 
L’exposició es podrà visitar fins el proper 9 de gener de 2022.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia