15/02/2023

La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta en repartiran demà a partir de les 10 del matí

botifarra d'ou

Demà dijous 16 de febrer els Mercats de la ciutat repartiran botifarra d’ou, coincidint amb la celebració del Dijous Gras. En el marc dels actes del Carnaval gastronòmic a la ciutat, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta oferiran racions gratuïtes d’aquesta menja tan típica del Carnaval de Tarragona, la qual s’ha convertit en els darrers anys en una de les tradicions gastronòmiques més arrelades d’aquests dies. Les racions es repartiran de 10.00 a 14.00h o fins a esgotar existències. La iniciativa compta enguany amb la col·laboració de la Fundació Estela.
 
 
Carnaval als Mercats
D’altra banda, els Mercats de Tarragona s’impliquen un any més amb la programació d’actes del Carnaval de la ciutat. A banda del repartiment de botifarra d’ou de Dijous Gras, cal destacar el tradicional concurs de dibuix infantil, que ja està en marxa aquesta setmana; la participació més esbojarrada dels paradistes del Mercat Central i de Torreforta amb les seves disfresses; o la visita del Rei Carnestoltes i la Concubina, així com de la Mascarada del dol.
 
Tot això sense oblidar que la Plaça Corsini donarà la benvinguda al Carnestoltes i la Concubina avui dimecres a partir de les 18.00h per donar el tret de sortida als dies més atrevits i festius del Carnaval de Tarragona.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia