15/02/2023

La tradicional botifarra d'ou, protagonista del Dijous Gras als Mercats de la ciutat

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta en repartiran demà a partir de les 10 del matí

botifarra d'ou

Demà dijous 16 de febrer els Mercats de la ciutat repartiran botifarra d’ou, coincidint amb la celebració del Dijous Gras. En el marc dels actes del Carnaval gastronòmic a la ciutat, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta oferiran racions gratuïtes d’aquesta menja tan típica del Carnaval de Tarragona, la qual s’ha convertit en els darrers anys en una de les tradicions gastronòmiques més arrelades d’aquests dies. Les racions es repartiran de 10.00 a 14.00h o fins a esgotar existències. La iniciativa compta enguany amb la col·laboració de la Fundació Estela.
 
 
Carnaval als Mercats
D’altra banda, els Mercats de Tarragona s’impliquen un any més amb la programació d’actes del Carnaval de la ciutat. A banda del repartiment de botifarra d’ou de Dijous Gras, cal destacar el tradicional concurs de dibuix infantil, que ja està en marxa aquesta setmana; la participació més esbojarrada dels paradistes del Mercat Central i de Torreforta amb les seves disfresses; o la visita del Rei Carnestoltes i la Concubina, així com de la Mascarada del dol.
 
Tot això sense oblidar que la Plaça Corsini donarà la benvinguda al Carnestoltes i la Concubina avui dimecres a partir de les 18.00h per donar el tret de sortida als dies més atrevits i festius del Carnaval de Tarragona.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

corsini
10/08/2023

Obert el període d'adjudicacions i transmissions de parades dels mercadets de la ciutat

Les propostes per ocupar noves parades es poden presentar fins el 29 d’agost i 5 de setembre, respectivament.

Ves a la noticia
sindriada
07/08/2023

La tradicional Sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona

El popular titellaire Mario Ezno, amb més de 3 milions de seguidors a TikTok, participarà a la Sindriada del Mercat Central el 10 d’agost a la tarda. Al Mercat de Torreforta i al Mercat Central s’hi podran comprar talls de síndria solidaris en benefici de la Creu Roja i participar al bingo musical de la Fundació Estela. També se sortejaran vals de compra entre totes les persones que comprin síndria als mercats de la ciutat del 10 al 18 d’agost.

Ves a la noticia
mercats
03/08/2023

Oberta la convocatòria de dos llocs de treball

Es tracta de les posicions de Responsable del Servei de Contractació i Assessoria Jurídica i de Cap de Comunicació.

Ves a la noticia