12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

vella quaresma

Aquest dimecres 14 de febrer es donarà el tret de sortida al tradicional espectacle de la Vella Quaresma. Sota el títol “La Vella Quaresma: el misteri de la serra”, el Mercat Central acollirà per 6è any aquesta iniciativa familiar itinerant que durant set setmanes tallarà les set cames del personatge. Per aconseguir-ho, la intrèpida inspectora Lola comptarà amb l’ajuda dels més petits, que l’ajudaran a fer servir l’enginy per descobrir setmanalment quina parada del Mercat Central amaga la serra per tallar les cames de la Vella Quaresma.
 
L’espectacle es representarà cada dimecres fins el 27 de març a partir de les 18.00h, un cop acabi de sonar la música del Carilló a la Plaça Corsini.
 
“La Vella Quaresma: el misteri de la serra”, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, va estrenar nou format teatral l’any 2023. Té una durada aproximada d’uns 25 minuts i va a càrrec de Kris Parera, actriu de Tarragona vinculada al teatre social i membre de l’ONG solidària Pallapupas.
 
 
Últims dies per participar al Concurs de dibuix dels Mercats
D’altra banda, el tradicional concurs infantil de dibuix dels Mercats durant Carnaval enceta la seva darrera setmana de participació. Fins el proper 18 de febrer es poden recollir i entregar les làmines de dibuix a la consigna del Mercat Central o al Bar Marisol del Mercat de Torreforta. També es pot descarregar la làmina a través de les xarxes socials dels Mercats de Tarragona. Cal recordar que enguany se celebra la seva 5a edició i que des dels seus inicis el concurs ha comptat amb la participació de més de 270 nens i nenes de la ciutat. 
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia