19/05/2023

La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disabte 27 de maig

Les parades del Mercat oferiran promocions especials en hamburgueses, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta. Com a activitats prèvies s’han programat tallers d’hamburgueses per a petits i grans, així com un sorteig d’una barbacoa entre les compres fetes.

hamburguesa festa

El Mercat Central acollirà el proper dissabte 27 de maig al matí la segona edició de la Festa de l’Hamburguesa. Amb la voluntat de posar en valor un dels productes icònics de mercat i de celebrar el Dia Internacional de l’Hamburguesa, els paradistes oferiran promocions especials en hamburgueses durant tota la setmana, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta al mateix Mercat el dissabte de 9.00h a 14.00h. Totes les hamburgueses cuinades se serviran amb pa, salsa i ingredients fins a exhaurir existències.
 
D’altra banda, també s’han programat diverses activitats complementàries a la jornada de dissabte. En primer lloc, el dimecres 24 de maig a les 18.00h tindrà lloc al Mercat Central una classe magistral d’”Smash burgers”, on el xef Aitor Nieto d’Ol´Dirty Burgers i Oriol Ribot de la parada Albert Ribot del Mercat Central, compartiran els secrets sobre com cuinar una hamburguesa perfecta amb la tècnica “smash”.
 
En segon lloc, els més petits de la casa podran participar en el taller infantil d’hamburgueses, a càrrec de Montse Bertran i Maria Virgili, de les parades Carns Bertran i Carnisseries Virgili, respectivament. Aquest taller, que repeteix edició després de l’èxit de l’any passat, tindrà lloc al Mercat el dimarts 30 de maig a les 17.30h i ensenyaran als nens i nenes a fer hamburgueses de forma artesanal.
 
Les inscripcions als dos tallers es poden aconseguir a través d’entradium.com
 
 
Sorteig d’una barbacoa
Paral·lelament a aquestes activitats, els paradistes del Mercat Central sortejaran una barbacoa entre totes les compres realitzades al Mercat fins el 31 de maig. Per participar-hi només caldrà omplir la butlleta que entregaran els paradistes amb cada compra realitzada i dipositar-la a la bústia del Mercat.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

TCCO
20/06/2024

Surt a licitació el servei de creació de continguts per als suports de cartelleria digital del projecte TCCO

Inclou la conceptualització, el disseny i l’execució d’un pla de continguts estratègics mitjançant càpsules gràfiques i audiovisuals.

Ves a la noticia
Logo Tarragona Centre Comercial Obert
11/06/2024

Mercats de Tarragona treu a licitació la rehabilitació de la façana del mercat de Torreforta i la reforma de la planta -1 del mercat Central

Les accions s’emmarquen en el projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation

Ves a la noticia
Presentació de la campanya 'Ets emblemàtic'
10/06/2024

Mercats de Tarragona presenta 'Ets emblemàtic', un programa de transformació digital dels comerços emblemàtics

Aquesta acció s’emmarca en el projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation

Ves a la noticia