14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

tres tombs mercat central

Aquest diumenge 17 de març Tarragona acollirà una nova edició dels tradicionals Tres Tombs, festa d’interès Nacional a Catalunya organitzada pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Enguany es preveu la participació d’una trentena de carros i d’unes 100 cavalleries arribats d’arreu de Catalunya, entre els que destaca com a novetat la participació d’un carro adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa el recorregut, aquest començarà a les 11.30h del matí des del carrer Francesc Bastos i recorrerà la ciutat fins finalitzar al carrer Vidal i Barraquer un cop realitzats els tradicionals tres tombs. Està previst que la tradicional benedicció dels animals tingui lloc davant l’OMAC de la Rambla Nova.
 
D’altra banda, l’interior del Mercat Central exposa un any més un carro d’època cedit pel museu Jordi Rovira de Can Joanet de Tarragona. En aquesta ocasió es tracta d’una carreta de principis del segle XX que transporta un bot de pesca domèstica i familiar.
 
Per últim, cal recordar que dissabte 16 de març al matí la Plaça Corsini acollirà el sorteig de la tradicional panera dels Tres Tombs entre totes les persones que fins dissabte comprin al Mercat Central i dipositin la butlleta de participació a la bústia del Mercat. El sorteig se suma així a la degustació popular de fideuà i seitons que l’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà a Plaça Corsini dissabte amb motiu del 7è aniversari del Mercat Central.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria
26/04/2024

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, la presidenta de Mercats i consellera de Comerç, Montse Adan, i les entitats participants a la Fira, han realitzat el viatge inaugural de la Nòria de 33 metres La Fira recupera amb força la programació musical i d’oci prevista per als dies de l’esdeveniment

Ves a la noticia
La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig
11/04/2024

La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig

En aquesta edició se celebra el 30è aniversari de la Fira, s’instal·laran un total de dotze casetes en una superfície de 13.000 m2 La Fira d’atraccions serà durant deu dies a partir del divendres 26 d’abril, i una de les novetats és la instal·lació d’una nòria de 33 metres d’alçada

Ves a la noticia
Tarragona Centre Comercial Obert
18/03/2024

El projecte "Tarragona centre comercial obert" estrena nova imatge gràfica

El conjunt d’actuacions comptaran a partir d’ara amb un logotip global creat pel dissenyador Francesc Farré

Ves a la noticia