11/08/2022

Els Mercats de Tarragona viuran Sant Magí amb la tradicional sindriada, un surf mecànic i un sorteig de vals de compra

El 17 d’agost al Mercat Central i al Mercat de Torreforta es podran comprar talls de síndria per 1€, solidaris amb la Creu Roja. A més, totes les persones que comprin síndria als mercats del 13 al 18 d’agost podran participar en un sorteig de vals de compra.

sant magí

Un any més els Mercats de Tarragona viuran les festes de Sant Magí acollint la tradicional sindriada, que tindrà lloc el dimecres 17 d’agost de 10.30 a 13.00h al Mercat de Torreforta i de 17.30 a 20.00h al Mercat Central de Tarragona.
 
La sindriada comptarà enguany amb la novetat d’un surf mecànic, una activitat inflable per a grans i petits. Col·laborant amb 1€ solidari s’entregarà un tall de síndria, un obsequi i un tiquet vàlid per a tres intents al surf mecànic. Els diners recollits serviran per adquirir producte fresc als mercats de Tarragona per a famílies vulnerables. La iniciativa compta com és habitual amb el suport de BASF. Cal destacar que el Punt Lila i Arc Iris de l’Ajuntament de Tarragona estarà present a Plaça Corsini a la sindriada del Mercat Central el dimecres a la tarda.
 
El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "celebrar la sindriada als mercats de la ciutat s’ha convertit ja en un acte tradicional de les festes de Sant Magí. Quina millor manera de compartir una iniciativa solidària com aquesta que fer-ho novament de la mà d’una entitat com Creu Roja amb l’objectiu de poder aportar productes frescos dels mercats a qui més ho necessita”.
 
 
Comprar síndria al mercat té premi
Una altra de les novetats de la programació de Sant Magí als mercats d’aquest any pretén premiar les persones que comprin síndria a les parades dels mercats municipals. En aquest sentit, totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta del 13 al 18 d’agost podran entrar en un sorteig de 150 euros en vals de compra. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.
 
El nom de la persona guanyadora es comunicarà per les xarxes socials dels mercats el divendres 19 d’agost, Diada de Sant Magí.

sindriada

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia