11/08/2022

Els Mercats de Tarragona viuran Sant Magí amb la tradicional sindriada, un surf mecànic i un sorteig de vals de compra

El 17 d’agost al Mercat Central i al Mercat de Torreforta es podran comprar talls de síndria per 1€, solidaris amb la Creu Roja. A més, totes les persones que comprin síndria als mercats del 13 al 18 d’agost podran participar en un sorteig de vals de compra.

sant magí

Un any més els Mercats de Tarragona viuran les festes de Sant Magí acollint la tradicional sindriada, que tindrà lloc el dimecres 17 d’agost de 10.30 a 13.00h al Mercat de Torreforta i de 17.30 a 20.00h al Mercat Central de Tarragona.
 
La sindriada comptarà enguany amb la novetat d’un surf mecànic, una activitat inflable per a grans i petits. Col·laborant amb 1€ solidari s’entregarà un tall de síndria, un obsequi i un tiquet vàlid per a tres intents al surf mecànic. Els diners recollits serviran per adquirir producte fresc als mercats de Tarragona per a famílies vulnerables. La iniciativa compta com és habitual amb el suport de BASF. Cal destacar que el Punt Lila i Arc Iris de l’Ajuntament de Tarragona estarà present a Plaça Corsini a la sindriada del Mercat Central el dimecres a la tarda.
 
El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "celebrar la sindriada als mercats de la ciutat s’ha convertit ja en un acte tradicional de les festes de Sant Magí. Quina millor manera de compartir una iniciativa solidària com aquesta que fer-ho novament de la mà d’una entitat com Creu Roja amb l’objectiu de poder aportar productes frescos dels mercats a qui més ho necessita”.
 
 
Comprar síndria al mercat té premi
Una altra de les novetats de la programació de Sant Magí als mercats d’aquest any pretén premiar les persones que comprin síndria a les parades dels mercats municipals. En aquest sentit, totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta del 13 al 18 d’agost podran entrar en un sorteig de 150 euros en vals de compra. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.
 
El nom de la persona guanyadora es comunicarà per les xarxes socials dels mercats el divendres 19 d’agost, Diada de Sant Magí.

sindriada

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia