11/08/2022

Els Mercats de Tarragona viuran Sant Magí amb la tradicional sindriada, un surf mecànic i un sorteig de vals de compra

El 17 d’agost al Mercat Central i al Mercat de Torreforta es podran comprar talls de síndria per 1€, solidaris amb la Creu Roja. A més, totes les persones que comprin síndria als mercats del 13 al 18 d’agost podran participar en un sorteig de vals de compra.

sant magí

Un any més els Mercats de Tarragona viuran les festes de Sant Magí acollint la tradicional sindriada, que tindrà lloc el dimecres 17 d’agost de 10.30 a 13.00h al Mercat de Torreforta i de 17.30 a 20.00h al Mercat Central de Tarragona.
 
La sindriada comptarà enguany amb la novetat d’un surf mecànic, una activitat inflable per a grans i petits. Col·laborant amb 1€ solidari s’entregarà un tall de síndria, un obsequi i un tiquet vàlid per a tres intents al surf mecànic. Els diners recollits serviran per adquirir producte fresc als mercats de Tarragona per a famílies vulnerables. La iniciativa compta com és habitual amb el suport de BASF. Cal destacar que el Punt Lila i Arc Iris de l’Ajuntament de Tarragona estarà present a Plaça Corsini a la sindriada del Mercat Central el dimecres a la tarda.
 
El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "celebrar la sindriada als mercats de la ciutat s’ha convertit ja en un acte tradicional de les festes de Sant Magí. Quina millor manera de compartir una iniciativa solidària com aquesta que fer-ho novament de la mà d’una entitat com Creu Roja amb l’objectiu de poder aportar productes frescos dels mercats a qui més ho necessita”.
 
 
Comprar síndria al mercat té premi
Una altra de les novetats de la programació de Sant Magí als mercats d’aquest any pretén premiar les persones que comprin síndria a les parades dels mercats municipals. En aquest sentit, totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta del 13 al 18 d’agost podran entrar en un sorteig de 150 euros en vals de compra. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.
 
El nom de la persona guanyadora es comunicarà per les xarxes socials dels mercats el divendres 19 d’agost, Diada de Sant Magí.

sindriada

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia