12/09/2023

Els Mercats de Tarragona faran possible el pastís del braç de Santa Tecla a Plaça Corsini

Tindrà lloc el dimecres 20 de setembre a partir de les 17.00h i els tiquets es podran recollir el mateix matí a l’estand de les Festes i a Plaça Corsini.

pastís braç sta tecla

Els Mercats de Tarragona col·laboraran amb el Gremi d'Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona per fer possible un any més el tradicional pastís del braç de Santa Tecla. Enguany l’acte tindrà lloc a Plaça Corsini el proper dimecres 20 de setembre a partir de les 17.00h. Els tiquets per aconseguir un tall de pastís es podran recollir de forma gratuïta el mateix dimecres de 9 a 14.00h en dos punts de la ciutat: l’estand de les festes ubicat al vestíbul del Teatre Tarragona i a un espai habilitat a Plaça Corsini. Tal i com és habitual, a partir de les 17.00h es començaran a intercanviar els tiquets per talls de pastís fins a esgotar existències.
 
La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç, Montse Adan, ha posat el valor tradicional del pastís de Santa Tecla i ha afegit que “des de l’empresa de Mercats hem posat el nostre granet de sorra per poder mantenir a la ciutat un dels actes gastronòmics més populars de les nostres festes. Estem convençuts que el caràcter familiar de la Plaça Corsini mantindrà l’essència de l’acte i ajudarà a consolidar-lo encara més a la ciutat”.

 

(Foto: Montse Riera / Ajuntament de Tarragona).

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria
26/04/2024

La fira d'abril s'ha estrenat amb el viatge d'obertura de la nòria

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, la presidenta de Mercats i consellera de Comerç, Montse Adan, i les entitats participants a la Fira, han realitzat el viatge inaugural de la Nòria de 33 metres La Fira recupera amb força la programació musical i d’oci prevista per als dies de l’esdeveniment

Ves a la noticia
La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig
11/04/2024

La Fira d'Abril torna a Bonavista del 30 d'abril al 5 de maig

En aquesta edició se celebra el 30è aniversari de la Fira, s’instal·laran un total de dotze casetes en una superfície de 13.000 m2 La Fira d’atraccions serà durant deu dies a partir del divendres 26 d’abril, i una de les novetats és la instal·lació d’una nòria de 33 metres d’alçada

Ves a la noticia
Tarragona Centre Comercial Obert
18/03/2024

El projecte "Tarragona centre comercial obert" estrena nova imatge gràfica

El conjunt d’actuacions comptaran a partir d’ara amb un logotip global creat pel dissenyador Francesc Farré

Ves a la noticia