30/08/2022

Els mercats de la ciutat i la conselleria de Comerç s'impliquen en el festival FITT

La conselleria de Comerç portarà un espectacle teatral itinerant als principals eixos comercials de la ciutat. Un any més, els paradistes del Mercat Central proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l’organització.

FITT

L’empresa de Mercats i la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona s’impliquen de nou en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que tindrà lloc a la ciutat del 31 d’agost al 3 de setembre. En la seva IX edició, s’aproparà l’espectacle itinerant Girafes / Arts de carrer als principals eixos comercials de la ciutat. Es tracta d’un espectacle de la companyia catalana Xirriqueteula Teatre que consisteix en dues girafes gegants i un cadell que passegen per la ciutat acompanyats d'un músic que ens submergirà en una atmosfera onírica i silvestre. A través de la mirada ingènua i curiosa d'aquesta família de girafes descobrim una nova manera de veure i viure la ciutat.
 
D’aquest espectacle es realitzaran tres sessions diferents que tindran els següents itineraris:
 
    •    Dijous 18:30h: Balcó del Mediterrani, c/ Sant Auguri, Plaça Verdaguer, August, Comte de Rius, Méndez Núñez i Palau de Congressos.
    •    Divendres 18:30h: Plaça del Fòrum, c/ Merceria, c/ Major, Plaça de la Font, i Rambla Vella.
    •    Dissabte 13h: Plaça Corsini, Governador Gonzalez, c/ Unió, Apodaca i Plaça dels Carros.
 
 
Xirriquiteula Teatre és una companyia especialitzada en teatre familiar, nascuda a Badalona el 1985. Amb 37 anys de trajectòria, acumula desenes de creacions, premis i més de 4.000 representacions a més de trenta països en quatre continents.


 
Cistelles de productes i vals de compra
Per altra banda, els paradistes del Mercat Central repeteixen un any més la seva aposta amb el festival i proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l’organització. A més, el sopar del festival del divendres 2 d’agost anirà a càrrec de la parada del mercat, Nipō Sushi.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; i el director del FITT, Joan Negrié han presentat aquest matí al Mercat Central el conjunt d’iniciatives. Nadal ha subratllat que "el FITT Noves Dramatúrgies és una cita referent dins del món del teatre i col·loca Tarragona a l'agenda internacional. Poder col·laborar amb aquest esdeveniment des de la conselleria de Comerç, així com des de l'empresa de Mercats, ens fa sentir molt orgullosos ja que tant la cultura com el comerç són dos sectors que han patit molt darrerament i que no deixen de reiventar-se i treballar per mantenir-se forts"
 
 
 
Sorteig d’entrades
Paral·lelament a aquestes accions conjuntes, des de les xarxes socials del Mercat Central de Tarragona s’han sortejat 4 entrades dobles per l’espectacle inaugural del festival, previst per aquest dimecres a les 21.30h al Teatre Tarragona. Els guanyadors han estat els usuaris @valls_pana i @mjsuarez1818 a Instagram i @meri.txell.31 i @bea.torredemer a Facebook.
 

FITT

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia