30/08/2022

Els mercats de la ciutat i la conselleria de Comerç s'impliquen en el festival FITT

La conselleria de Comerç portarà un espectacle teatral itinerant als principals eixos comercials de la ciutat. Un any més, els paradistes del Mercat Central proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l’organització.

FITT

L’empresa de Mercats i la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona s’impliquen de nou en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que tindrà lloc a la ciutat del 31 d’agost al 3 de setembre. En la seva IX edició, s’aproparà l’espectacle itinerant Girafes / Arts de carrer als principals eixos comercials de la ciutat. Es tracta d’un espectacle de la companyia catalana Xirriqueteula Teatre que consisteix en dues girafes gegants i un cadell que passegen per la ciutat acompanyats d'un músic que ens submergirà en una atmosfera onírica i silvestre. A través de la mirada ingènua i curiosa d'aquesta família de girafes descobrim una nova manera de veure i viure la ciutat.
 
D’aquest espectacle es realitzaran tres sessions diferents que tindran els següents itineraris:
 
    •    Dijous 18:30h: Balcó del Mediterrani, c/ Sant Auguri, Plaça Verdaguer, August, Comte de Rius, Méndez Núñez i Palau de Congressos.
    •    Divendres 18:30h: Plaça del Fòrum, c/ Merceria, c/ Major, Plaça de la Font, i Rambla Vella.
    •    Dissabte 13h: Plaça Corsini, Governador Gonzalez, c/ Unió, Apodaca i Plaça dels Carros.
 
 
Xirriquiteula Teatre és una companyia especialitzada en teatre familiar, nascuda a Badalona el 1985. Amb 37 anys de trajectòria, acumula desenes de creacions, premis i més de 4.000 representacions a més de trenta països en quatre continents.


 
Cistelles de productes i vals de compra
Per altra banda, els paradistes del Mercat Central repeteixen un any més la seva aposta amb el festival i proporcionaran cistelles de productes i vals de compra a artistes i membres de l’organització. A més, el sopar del festival del divendres 2 d’agost anirà a càrrec de la parada del mercat, Nipō Sushi.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; i el director del FITT, Joan Negrié han presentat aquest matí al Mercat Central el conjunt d’iniciatives. Nadal ha subratllat que "el FITT Noves Dramatúrgies és una cita referent dins del món del teatre i col·loca Tarragona a l'agenda internacional. Poder col·laborar amb aquest esdeveniment des de la conselleria de Comerç, així com des de l'empresa de Mercats, ens fa sentir molt orgullosos ja que tant la cultura com el comerç són dos sectors que han patit molt darrerament i que no deixen de reiventar-se i treballar per mantenir-se forts"
 
 
 
Sorteig d’entrades
Paral·lelament a aquestes accions conjuntes, des de les xarxes socials del Mercat Central de Tarragona s’han sortejat 4 entrades dobles per l’espectacle inaugural del festival, previst per aquest dimecres a les 21.30h al Teatre Tarragona. Els guanyadors han estat els usuaris @valls_pana i @mjsuarez1818 a Instagram i @meri.txell.31 i @bea.torredemer a Facebook.
 

FITT

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia