10/10/2022

El xef Quach del restaurant El Terrat oferirà una exhibició de cuina al Mercat Central aquest dijous

Tindrà lloc el dijous 13 d’octubre i comptarà amb consells saludables simultanis de Mar Callau, nutricionista i dietista de Creu Roja. Una exposició fotogràfica de temàtica gastronòmica complementarà les activitats al mercat amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació.

xef quach

El Mercat Central de Tarragona i Creu Roja organitzen una exhibició de cuina aquest dijous 13 d’octubre amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació, que se celebra aquest proper diumenge. A partir de les 11.00h del matí, el xef Quach del restaurant El Terrat de Tarragona cuinarà tres plats saludables amb productes de les parades del Mercat Central. A més, l’exhibició comptarà també amb explicacions simultànies i en directe de Mar Callau, nutricionista i dietista de Creu Roja, qui compartirà detalls i consells dels aliments entre tots els assistents. 


Es tracta d’una activitat gratuïta però es pot reservar seient a través del web www.entradium.com 


D’altra banda, una exposició fotogràfica de temàtica gastronòmica complementa les activitats al mercat amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació. Es tracta de “Km 0”, una exposició de Mariona Torrell, que explora la relació cromàtica entre fruites i verdures. Està instal·lada al vestíbul -1 del Mercat Central.


Tres exposicions fotogràfiques
A aquesta exposició d’aliments cal sumar-hi dues altres propostes fotogràfiques al mercat. La mateixa autora Mariona Torrell exposa també al vestíbul -1 el projecte “Vida”, mentre que Miriam Hierrezuelo exposa al vestíbul principal del Mercat Central “En un món de grisos”, el qual pretén mostrar a l’espectador la contemplació en les petites coses de la vida. Les dues autores han estat alumnes de Fotografia de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. 


Cinefòrum de la Creu Roja
A més, Creu Roja Tarragona també oferirà un cinefòrum sobre el capítol dedicat a Catalunya de la sèrie 'Un paisaje en la cazuela', produïda per la mateixa entitat, que repassa alguns dels productes i receptes més destacades de cada territori espanyol. El visionat del capítol, en aquest cas sobre els bolets, anirà acompanyat d'una xerrada amb consells i recomanacions d'una nutricionista sobre com utilitzar aquest producte de temporada a la cuina. L'activitat tindrà lloc el dia 20 d'octubre al local de Creu Roja a la Plaça dels Infants, de 16h a 17:30h (places limitades, amb inscripció prèvia). 

expo mercat

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

hamburguesa festa
19/05/2023

La 2a Festa de l'Hamburguesa se celebrarà al Mercat Central el proper disabte 27 de maig

Les parades del Mercat oferiran promocions especials en hamburgueses, que es cuinaran i serviran de forma gratuïta. Com a activitats prèvies s’han programat tallers d’hamburgueses per a petits i grans, així com un sorteig d’una barbacoa entre les compres fetes.

Ves a la noticia
families
15/05/2023

La Fundació Casa Sant Josep i els Mercats de Tarragona celebren el Dia Internacional de les Famílies

Impulsen activitats per donar a conèixer el servei d'Acolliments familiars entre la ciutadania. Les pèrgoles del Mercat Central s’han decorat amb cases de cartró que simbolitzen futures llars d’acollida.

Ves a la noticia
fun run
11/05/2023

Els Mercats de Tarragona col·laboren amb la cursa solidaria "Fun Run" de la Fundació PortAventura

Els clients dels mercats i mercadets de la ciutat podran tenir descompte en la inscripció i entrar al sorteig d’entrades per al parc temàtic. La cursa se celebrarà el 28 de maig i destinarà els seus beneficis a la lluita contra l’ELA.

Ves a la noticia