23/06/2022

El Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials no se celebrarà

Les dues úniques propostes rebudes enguany fan inviable la seva realització aquest 2022.

passeig palmeres

La nova iniciativa del Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona, que tenia previst celebrar-se del 5 al 9 de juliol al Passeig de les Palmeres no se celebrarà enguany. Les dues propostes rebudes a la finalització del termini d’inscripcions fan inviable l’organització de la cita aquest 2022.
 
Els efectes dels dos anys de pandèmia en la restauració, així com la manca de personal en el sector, han estat dos dels motius al·legats per gran part dels agents que, tot i haver-se interessat pel projecte, finalment han desestimat la seva participació. Des de l’empresa de Mercats es continuarà treballant per la realització de noves propostes i accions de dinamització a la ciutat.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercadet forum
12/07/2024

Surt de nou a licitació la creació d'una ruta urbana entre mercats, mercadets i punts identitaris de la ciutat

A través de la tècnica del storytelling s’enllaçaran els punts d’interès amb una història ficcionada amb referències patrimonials i relats reals. És una de les accions del projecte Tarragona Centre Comercial Obert, finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Ves a la noticia
peix
05/07/2024

Tret de sortida de la campanya de promoció del peix fresc al Mercat Central

Durant els divendres i dissabtes de juliol es cuinaran gratuïtament al Mercat catorze varietats de peix diferents. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
txaber mercat central
02/07/2024

El Mercat Central promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu oferint servei de degustació gratuït

El cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, serà l’encarregat de cuinar al Mercat catorze varietats de peix comprades a les peixateries del recinte. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia