23/06/2022

El Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials no se celebrarà

Les dues úniques propostes rebudes enguany fan inviable la seva realització aquest 2022.

passeig palmeres

La nova iniciativa del Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona, que tenia previst celebrar-se del 5 al 9 de juliol al Passeig de les Palmeres no se celebrarà enguany. Les dues propostes rebudes a la finalització del termini d’inscripcions fan inviable l’organització de la cita aquest 2022.
 
Els efectes dels dos anys de pandèmia en la restauració, així com la manca de personal en el sector, han estat dos dels motius al·legats per gran part dels agents que, tot i haver-se interessat pel projecte, finalment han desestimat la seva participació. Des de l’empresa de Mercats es continuarà treballant per la realització de noves propostes i accions de dinamització a la ciutat.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia