23/06/2022

El Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials no se celebrarà

Les dues úniques propostes rebudes enguany fan inviable la seva realització aquest 2022.

passeig palmeres

La nova iniciativa del Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona, que tenia previst celebrar-se del 5 al 9 de juliol al Passeig de les Palmeres no se celebrarà enguany. Les dues propostes rebudes a la finalització del termini d’inscripcions fan inviable l’organització de la cita aquest 2022.
 
Els efectes dels dos anys de pandèmia en la restauració, així com la manca de personal en el sector, han estat dos dels motius al·legats per gran part dels agents que, tot i haver-se interessat pel projecte, finalment han desestimat la seva participació. Des de l’empresa de Mercats es continuarà treballant per la realització de noves propostes i accions de dinamització a la ciutat.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia