05/04/2022

El Mercat de Torreforta estrena un gran mural exterior per commemorar el seu 40è aniversari

És obra de la il·lustradora Maga i recrea una escena quotidiana dels paradistes del mercat.

mural exterior

La façana exterior del Mercat de Torreforta llueix des d'aquesta setmana un nou mural de grans dimensions. Es tracta d'una obra de la il·lustradora Maga que recrea una escena quotidiana del dia a dia dels paradistes del mercat. La intervenció artística ha estat impulsada per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona amb el suport de l'empresa de Mercats i s'emmarca en els actes de celebració del 40è aniversari de la inauguració del Mercat de Torreforta.

L'artista Maga (Esplugues de Llobregat, Barcelona) és il·lustradora, pintora mural i educadora. La seva obra recupera influències del còmic, la il·lustració japonesa, el surrealisme i l'art urbà i en els seus treballs destaquen sobretot per la creació de personatges que s'expressen a través dels seus gestos i l'entorn que els envolta.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia