05/04/2022

El Mercat de Torreforta estrena un gran mural exterior per commemorar el seu 40è aniversari

És obra de la il·lustradora Maga i recrea una escena quotidiana dels paradistes del mercat.

mural exterior

La façana exterior del Mercat de Torreforta llueix des d'aquesta setmana un nou mural de grans dimensions. Es tracta d'una obra de la il·lustradora Maga que recrea una escena quotidiana del dia a dia dels paradistes del mercat. La intervenció artística ha estat impulsada per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona amb el suport de l'empresa de Mercats i s'emmarca en els actes de celebració del 40è aniversari de la inauguració del Mercat de Torreforta.

L'artista Maga (Esplugues de Llobregat, Barcelona) és il·lustradora, pintora mural i educadora. La seva obra recupera influències del còmic, la il·lustració japonesa, el surrealisme i l'art urbà i en els seus treballs destaquen sobretot per la creació de personatges que s'expressen a través dels seus gestos i l'entorn que els envolta.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia