13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

mercat de nit

El Mercat de Nit va tancar la seva 3a edició el passat dissabte amb xifres molt positives. 7.000 persones es van aplegar al Mercat Central i Plaça Corsini en el que va ser un dels primers actes festius de Santa Tecla. Al llarg de la nit es van comptabilitzar unes 15.000 racions i més de 5.000 consumicions, les quals es podien aconseguir amb la tradicional moneda oficial del Mercat de Nit: l’”amparitu”.
 
Els paradistes participants al Mercat de Nit van superar les seves previsions amb escreix i mitja hora abans del tancament del Mercat Central a mitjanit, molts d’ells ja havien exhaurit les seves tapes. La festa va continuar a Plaça Corsini fins les 03.30h.
 
D’altra banda, l’aparcament de Corsini va penjar el cartell de complet en alguns moment de la nit a l’omplir totes les seves places disponibles. Cal recordar que la tarifa d’estacionament a l’aparcament durant el cap de setmana és de només 0,50€/hora.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal ha destacat que “sabíem que els tarragonins i tarragonines tenien moltes ganes de recuperar la normalitat i tornar a reviure nits memorables, però la tercera edició del Mercat de Nit ha superat les expectatives més optimistes. Estem molt contents d'haver donat el tret de sortida als actes de celebració de Santa Tecla i estem segurs que l'experiència es consolidarà i es convertirà en una tradició”.
 
Per últim, Nadal ha agraït la implicació del mercat: "el meu més sincer agraïment a tots els i les paradistes que es van bolcar amb la iniciativa, així com a l'equip tècnic de l'empresa de Mercats que durant moltes setmanes han estat preparant cada detall de la jornada. Moltíssimes gràcies també a tots i totes les usuàries que van convertir el Mercat de Nit en una nit històrica".
 
 
 
Èxit dels Mercats Festius
El Mercat de Nit va coincidir també amb el darrer dia dels Mercats Festius. Els punts de venda dels productes de Santa Tecla als mercats i mercadets van estar operatius des del passat 23 d’agost i fins aquest mateix dissabte. El balanç final de vendes ha estat molt positiu en relació a darreres edicions i ha superat les expectatives de les entitats i moltes d’elles van veure com s’esgotaven els seus productes festius.

mercat de nit

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia