13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

mercat de nit

El Mercat de Nit va tancar la seva 3a edició el passat dissabte amb xifres molt positives. 7.000 persones es van aplegar al Mercat Central i Plaça Corsini en el que va ser un dels primers actes festius de Santa Tecla. Al llarg de la nit es van comptabilitzar unes 15.000 racions i més de 5.000 consumicions, les quals es podien aconseguir amb la tradicional moneda oficial del Mercat de Nit: l’”amparitu”.
 
Els paradistes participants al Mercat de Nit van superar les seves previsions amb escreix i mitja hora abans del tancament del Mercat Central a mitjanit, molts d’ells ja havien exhaurit les seves tapes. La festa va continuar a Plaça Corsini fins les 03.30h.
 
D’altra banda, l’aparcament de Corsini va penjar el cartell de complet en alguns moment de la nit a l’omplir totes les seves places disponibles. Cal recordar que la tarifa d’estacionament a l’aparcament durant el cap de setmana és de només 0,50€/hora.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal ha destacat que “sabíem que els tarragonins i tarragonines tenien moltes ganes de recuperar la normalitat i tornar a reviure nits memorables, però la tercera edició del Mercat de Nit ha superat les expectatives més optimistes. Estem molt contents d'haver donat el tret de sortida als actes de celebració de Santa Tecla i estem segurs que l'experiència es consolidarà i es convertirà en una tradició”.
 
Per últim, Nadal ha agraït la implicació del mercat: "el meu més sincer agraïment a tots els i les paradistes que es van bolcar amb la iniciativa, així com a l'equip tècnic de l'empresa de Mercats que durant moltes setmanes han estat preparant cada detall de la jornada. Moltíssimes gràcies també a tots i totes les usuàries que van convertir el Mercat de Nit en una nit històrica".
 
 
 
Èxit dels Mercats Festius
El Mercat de Nit va coincidir també amb el darrer dia dels Mercats Festius. Els punts de venda dels productes de Santa Tecla als mercats i mercadets van estar operatius des del passat 23 d’agost i fins aquest mateix dissabte. El balanç final de vendes ha estat molt positiu en relació a darreres edicions i ha superat les expectatives de les entitats i moltes d’elles van veure com s’esgotaven els seus productes festius.

mercat de nit

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia