14/11/2022

El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

Els dorsals d’aquesta 18a edició es recolliran a la parada “La Teca i la Meca” del Mercat del 29 al 31 de desembre. També s’impulsa la 5a campanya “Sang Silvestre” en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits.

sant silvestre

Un any més el Mercat Central de Tarragona s’implica en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre que se celebra a la ciutat el 31 de desembre. La parada “La Teca i la Meca” es convertirà en punt de recollida de dorsals els dies 29 i 30 de desembre de 10.00h a 18.00h, i el 31 de desembre de 10.00h a 13.00h. A més, el Mercat també col·labora de nou en els premis de la cursa.
 
Les inscripcions es podran realitzar del 15 de novembre al 27 de desembre a través del web www.athleticevents.net i seguint la línia de les anteriors edicions, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, es posa en marxa la cinquena campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix en fer una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII.
 
L’acte de presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; el president del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich; el director del Centre de Banca de Clients de Tarragona de BBVA, Julio Olmeda; i el cap de servei territorial al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits, Dr. Albert Soley Garasa.
 
Nadal ha destacat que “el component solidari d'aquesta cita és increíble i per a l'empresa de Mercats és un orgull col•laborar amb totes aquelles causes amb component social i que posi en valor els hàbits saludables”.

st silvestre

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia