14/11/2022

El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

Els dorsals d’aquesta 18a edició es recolliran a la parada “La Teca i la Meca” del Mercat del 29 al 31 de desembre. També s’impulsa la 5a campanya “Sang Silvestre” en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits.

sant silvestre

Un any més el Mercat Central de Tarragona s’implica en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre que se celebra a la ciutat el 31 de desembre. La parada “La Teca i la Meca” es convertirà en punt de recollida de dorsals els dies 29 i 30 de desembre de 10.00h a 18.00h, i el 31 de desembre de 10.00h a 13.00h. A més, el Mercat també col·labora de nou en els premis de la cursa.
 
Les inscripcions es podran realitzar del 15 de novembre al 27 de desembre a través del web www.athleticevents.net i seguint la línia de les anteriors edicions, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, es posa en marxa la cinquena campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix en fer una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII.
 
L’acte de presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; el president del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich; el director del Centre de Banca de Clients de Tarragona de BBVA, Julio Olmeda; i el cap de servei territorial al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits, Dr. Albert Soley Garasa.
 
Nadal ha destacat que “el component solidari d'aquesta cita és increíble i per a l'empresa de Mercats és un orgull col•laborar amb totes aquelles causes amb component social i que posi en valor els hàbits saludables”.

st silvestre

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

corsini
10/08/2023

Obert el període d'adjudicacions i transmissions de parades dels mercadets de la ciutat

Les propostes per ocupar noves parades es poden presentar fins el 29 d’agost i 5 de setembre, respectivament.

Ves a la noticia
sindriada
07/08/2023

La tradicional Sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona

El popular titellaire Mario Ezno, amb més de 3 milions de seguidors a TikTok, participarà a la Sindriada del Mercat Central el 10 d’agost a la tarda. Al Mercat de Torreforta i al Mercat Central s’hi podran comprar talls de síndria solidaris en benefici de la Creu Roja i participar al bingo musical de la Fundació Estela. També se sortejaran vals de compra entre totes les persones que comprin síndria als mercats de la ciutat del 10 al 18 d’agost.

Ves a la noticia
mercats
03/08/2023

Oberta la convocatòria de dos llocs de treball

Es tracta de les posicions de Responsable del Servei de Contractació i Assessoria Jurídica i de Cap de Comunicació.

Ves a la noticia