14/11/2022

El Mercat Central s'implica un any més en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre

Els dorsals d’aquesta 18a edició es recolliran a la parada “La Teca i la Meca” del Mercat del 29 al 31 de desembre. També s’impulsa la 5a campanya “Sang Silvestre” en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits.

sant silvestre

Un any més el Mercat Central de Tarragona s’implica en la tradicional Cursa BBVA Sant Silvestre que se celebra a la ciutat el 31 de desembre. La parada “La Teca i la Meca” es convertirà en punt de recollida de dorsals els dies 29 i 30 de desembre de 10.00h a 18.00h, i el 31 de desembre de 10.00h a 13.00h. A més, el Mercat també col·labora de nou en els premis de la cursa.
 
Les inscripcions es podran realitzar del 15 de novembre al 27 de desembre a través del web www.athleticevents.net i seguint la línia de les anteriors edicions, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, es posa en marxa la cinquena campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix en fer una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII.
 
L’acte de presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; el president del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich; el director del Centre de Banca de Clients de Tarragona de BBVA, Julio Olmeda; i el cap de servei territorial al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits, Dr. Albert Soley Garasa.
 
Nadal ha destacat que “el component solidari d'aquesta cita és increíble i per a l'empresa de Mercats és un orgull col•laborar amb totes aquelles causes amb component social i que posi en valor els hàbits saludables”.

st silvestre

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia