11/11/2022

El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

Es podran recollir a la parada “La Teca i la Meca” el divendres 25 de novembre de 16.00 a 20.00h. És la primera vegada que Tarragona acull aquesta cursa solidària.

cursa de les ciutats

El Mercat Central col·labora en la primera edició a Tarragona de la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. Es tracta d’una iniciativa solidària impulsada per l’Associació contra el Càncer de Pàncrees que tindrà lloc el proper dissabte 26 de novembre pel Port de Tarragona. La parada “La Teca i la Meca” del mercat es convertirà en punt de recollida de dorsals el divendres 25 de 16.00 a 20.00h.
 
La presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la representant de l’Associació contra el Càncer de Pàncrees a Tarragona, Katherine Gil; i la directora del departament de Port Ciutat, del Port de Tarragona, Montse Adan.
 
Dídac Nadal ha destacat la implicació de l’empresa de Mercats en iniciatives solidàries i ha subratllat que “és un honor que el Mercat Central pugui posar el seu granet de sorra en aquesta causa. Tant de bo el proper 26 de novembre puguem veure moltíssima gent participant a la cursa”.

 

Info i inscripcions: https://carreracancerpancreas.es/

cursa de les ciutats

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia