11/11/2022

El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

Es podran recollir a la parada “La Teca i la Meca” el divendres 25 de novembre de 16.00 a 20.00h. És la primera vegada que Tarragona acull aquesta cursa solidària.

cursa de les ciutats

El Mercat Central col·labora en la primera edició a Tarragona de la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. Es tracta d’una iniciativa solidària impulsada per l’Associació contra el Càncer de Pàncrees que tindrà lloc el proper dissabte 26 de novembre pel Port de Tarragona. La parada “La Teca i la Meca” del mercat es convertirà en punt de recollida de dorsals el divendres 25 de 16.00 a 20.00h.
 
La presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la representant de l’Associació contra el Càncer de Pàncrees a Tarragona, Katherine Gil; i la directora del departament de Port Ciutat, del Port de Tarragona, Montse Adan.
 
Dídac Nadal ha destacat la implicació de l’empresa de Mercats en iniciatives solidàries i ha subratllat que “és un honor que el Mercat Central pugui posar el seu granet de sorra en aquesta causa. Tant de bo el proper 26 de novembre puguem veure moltíssima gent participant a la cursa”.

 

Info i inscripcions: https://carreracancerpancreas.es/

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

TCCO
20/06/2024

Surt a licitació el servei de creació de continguts per als suports de cartelleria digital del projecte TCCO

Inclou la conceptualització, el disseny i l’execució d’un pla de continguts estratègics mitjançant càpsules gràfiques i audiovisuals.

Ves a la noticia
Logo Tarragona Centre Comercial Obert
11/06/2024

Mercats de Tarragona treu a licitació la rehabilitació de la façana del mercat de Torreforta i la reforma de la planta -1 del mercat Central

Les accions s’emmarquen en el projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation

Ves a la noticia
Presentació de la campanya 'Ets emblemàtic'
10/06/2024

Mercats de Tarragona presenta 'Ets emblemàtic', un programa de transformació digital dels comerços emblemàtics

Aquesta acció s’emmarca en el projecte ‘Tarragona Centre Comercial Obert’ finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation

Ves a la noticia