11/11/2022

El Mercat Central serà punt de recollida de dorsals de la primera Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees

Es podran recollir a la parada “La Teca i la Meca” el divendres 25 de novembre de 16.00 a 20.00h. És la primera vegada que Tarragona acull aquesta cursa solidària.

cursa de les ciutats

El Mercat Central col·labora en la primera edició a Tarragona de la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. Es tracta d’una iniciativa solidària impulsada per l’Associació contra el Càncer de Pàncrees que tindrà lloc el proper dissabte 26 de novembre pel Port de Tarragona. La parada “La Teca i la Meca” del mercat es convertirà en punt de recollida de dorsals el divendres 25 de 16.00 a 20.00h.
 
La presentació de la cursa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la representant de l’Associació contra el Càncer de Pàncrees a Tarragona, Katherine Gil; i la directora del departament de Port Ciutat, del Port de Tarragona, Montse Adan.
 
Dídac Nadal ha destacat la implicació de l’empresa de Mercats en iniciatives solidàries i ha subratllat que “és un honor que el Mercat Central pugui posar el seu granet de sorra en aquesta causa. Tant de bo el proper 26 de novembre puguem veure moltíssima gent participant a la cursa”.

 

Info i inscripcions: https://carreracancerpancreas.es/

cursa de les ciutats

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs
14/03/2023

Una vintena de carros desfilaran per la ciutat aquest diumenge amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

El Mercat Central compta un any més amb l’exposició d’un carro d’època a l’interior del recinte. L’itinerari començarà a partir de les 11.30h des del carrer Francesc Bastos i arribarà fins la Rambla Nova.

Ves a la noticia
aparcament corsini
17/02/2023

Actualització de tarifes de l'Aparcament Corsini

L’empresa pública de Mercats s’adhereix a la política de les noves tarifes d’aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
mercats tarragona
14/02/2023

Publicades les bases per a l'organització de la Fira d'Abril 2023

Està previst que se celebri del 28 d’abril a l’1 de maig a Bonavista.

Ves a la noticia