09/03/2022

El Mercat Central, protagonista del cupó de l'ONCE del proper 15 de març

Pertany a la sèrie ‘Aquest és el teu mercat’ i es distribuiran 5,5 milions de cupons a tot l’Estat. La data coincideix un dia abans del 5è aniversari de la inauguració del nou edifici del Mercat Central.

El Mercat Central, protagonista del cupó de l'ONCE del proper 15 de març

El Mercat Central de Tarragona serà el protagonista del cupó de l’ONCE del proper 15 de març, tan sols un dia abans del 5è aniversari de la inauguració del nou edifici del Mercat. Una fotografia de la seva façana il·lustrarà el cupó, que forma part de la sèrie “Aquest és el teu mercat” i del qual es distribuiran 5,5 milions d’unitats a tot l’Estat.

La presentació d’aquest nou cupó ha tingut lloc avui al mateix Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència del conseller de Comerç i president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal; la directora d’ONCE a Tarragona, Raquel Saavedra; i la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal ha volgut agrair la complicitat de l’ONCE i ha afegit que “és tot un honor que una entitat amb la tradició i el recorregut de la ONCE participi en la celebració dels cinc anys de la inauguració del nou Mercat Central de Tarragona. Per a l'empresa pública de Mercats, l'accessibilitat és un aspecte prioritari i per aquest motiu ens fa molta il·lusió col·laborar amb una entitat que és tot un referent en aquest àmbit"

Per la seva banda, la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez ha destacat que “els mercats, com el Central de Tarragona que té milers de visitants, són entorns canviants i molt vius. Agraïm els esforços que fan dia a dia els membres de la direcció i els propis paradistes per fer-los més accessibles. I també per minimitzar obstacles i barreres que poden dificultar la compra a persones cegues o amb altres discapacitats”.

Un homenatge als mercats municipals

La sèrie ‘Aquest és el teu mercat’, formada per 52 cupons, pretén ser un homenatge als mercats municipals; espais emblemàtics de pobles i ciutats, de vegades situats en edificis centenaris, i que són testimonis del dia a dia de la ciutadania, dels seus costums i de la seva gastronomia. En aquesta sèrie ja ha participat el Mercat de La Boqueria a Barcelona (11/03/20), el Mercat del Lleó a Girona (18/01/21) i el Mercat Setmanal de Tàrrega a Lleida (12/07/21).

Aquests cupons, que es comercialitzen una setmana de cada mes, pertanyen als sortejos de Diari (de dilluns a dijous), i amb ella, des del Grup Social ONCE es pretén que el cupó sigui l'aparador d'aquests mercats municipals, que segueixen complint la mateixa funció que quan es van crear; ser el punt neuràlgic de la gastronomia tant de les llars com dels restaurants.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia