09/03/2022

El Mercat Central, protagonista del cupó de l'ONCE del proper 15 de març

Pertany a la sèrie ‘Aquest és el teu mercat’ i es distribuiran 5,5 milions de cupons a tot l’Estat. La data coincideix un dia abans del 5è aniversari de la inauguració del nou edifici del Mercat Central.

El Mercat Central, protagonista del cupó de l'ONCE del proper 15 de març

El Mercat Central de Tarragona serà el protagonista del cupó de l’ONCE del proper 15 de març, tan sols un dia abans del 5è aniversari de la inauguració del nou edifici del Mercat. Una fotografia de la seva façana il·lustrarà el cupó, que forma part de la sèrie “Aquest és el teu mercat” i del qual es distribuiran 5,5 milions d’unitats a tot l’Estat.

La presentació d’aquest nou cupó ha tingut lloc avui al mateix Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència del conseller de Comerç i president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal; la directora d’ONCE a Tarragona, Raquel Saavedra; i la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal ha volgut agrair la complicitat de l’ONCE i ha afegit que “és tot un honor que una entitat amb la tradició i el recorregut de la ONCE participi en la celebració dels cinc anys de la inauguració del nou Mercat Central de Tarragona. Per a l'empresa pública de Mercats, l'accessibilitat és un aspecte prioritari i per aquest motiu ens fa molta il·lusió col·laborar amb una entitat que és tot un referent en aquest àmbit"

Per la seva banda, la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez ha destacat que “els mercats, com el Central de Tarragona que té milers de visitants, són entorns canviants i molt vius. Agraïm els esforços que fan dia a dia els membres de la direcció i els propis paradistes per fer-los més accessibles. I també per minimitzar obstacles i barreres que poden dificultar la compra a persones cegues o amb altres discapacitats”.

Un homenatge als mercats municipals

La sèrie ‘Aquest és el teu mercat’, formada per 52 cupons, pretén ser un homenatge als mercats municipals; espais emblemàtics de pobles i ciutats, de vegades situats en edificis centenaris, i que són testimonis del dia a dia de la ciutadania, dels seus costums i de la seva gastronomia. En aquesta sèrie ja ha participat el Mercat de La Boqueria a Barcelona (11/03/20), el Mercat del Lleó a Girona (18/01/21) i el Mercat Setmanal de Tàrrega a Lleida (12/07/21).

Aquests cupons, que es comercialitzen una setmana de cada mes, pertanyen als sortejos de Diari (de dilluns a dijous), i amb ella, des del Grup Social ONCE es pretén que el cupó sigui l'aparador d'aquests mercats municipals, que segueixen complint la mateixa funció que quan es van crear; ser el punt neuràlgic de la gastronomia tant de les llars com dels restaurants.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia