26/10/2021

El Mercat Central proposa dos showcookings amb motiu de la Castanyada i Tots Sants

Aprendre a fer panellets i cuinar un romesco amb canana de Tarragona ompliran les tardes de dijous i divendres. Les inscripcions ja estan obertes al web www.taquilla.coop

Showcooking de romesco

El Mercat Central de Tarragona ha programat dos showcookings de cuina dijous i divendres amb motiu de la celebració de la castanyada d’aquest cap de setmana i dins de la campanya de promoció comercial dels Bons Comerç TGN.


D’una banda, la pastissera del restaurant Barquet de Tarragona, Anna Solé, oferirà dijous a la tarda un taller sobre com elaborar artesanalment diferents tipus de panellets, tant clàssics com altres més innovadors, i a la vegada adquirir coneixements bàsics sobre matèries primeres i on trobar-les. S’han programat dues sessions: a les 17.00h i a les 19.00h.


Divendres serà el torn de la cuina del romesco. De la mà del serrallenc Pitu Mosquits s’oferirà el segon showcooking emmarcat en la campanya de promoció del Peix DO Tarragona. En aquest cas es cuinarà un romesco de canana de Tarragona. Cal destacar que el passat divendres el Mercat Central ja va acollir la demostració de cuina del romesco de pop.


Les inscripcions per als showcookings de panellets i de romesco ja estan obertes al web www.taquilla.coop. Les places són limitades i els participants podran gaudir d’una petita degustació dels plats cuinats. El preu de cada activitat és de 10€ més despeses de gestió.


El president de l’empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que “els mercats municipals no només són prescriptors dels productes de temporada i proximitat, sinó també del receptari popular i tradicional de la nostra cuina”.
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercadet forum
12/07/2024

Surt de nou a licitació la creació d'una ruta urbana entre mercats, mercadets i punts identitaris de la ciutat

A través de la tècnica del storytelling s’enllaçaran els punts d’interès amb una història ficcionada amb referències patrimonials i relats reals. És una de les accions del projecte Tarragona Centre Comercial Obert, finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Ves a la noticia
peix
05/07/2024

Tret de sortida de la campanya de promoció del peix fresc al Mercat Central

Durant els divendres i dissabtes de juliol es cuinaran gratuïtament al Mercat catorze varietats de peix diferents. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
txaber mercat central
02/07/2024

El Mercat Central promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu oferint servei de degustació gratuït

El cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, serà l’encarregat de cuinar al Mercat catorze varietats de peix comprades a les peixateries del recinte. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia