21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Tallers alimentació

El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.
 
Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18.00h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions ja estan obertes al web https://bit.ly/3jWRxNk
 
El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy).  Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:
 
 
27/04 “Menja bé de forma fàcil"
Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.
 
4/05 “Recupera la teva salut digestiva"
Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.
 
11/05 “Alimentació vegetariana complerta"
Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s'han d'incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.
 
18/05 "Cuina d'aprofitament"
Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d'aprofitament de sobres.
 
25/05 "Postres saludables"
Explicació sobre l'efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.
 

tallers

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia