21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Tallers alimentació

El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.
 
Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18.00h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions ja estan obertes al web https://bit.ly/3jWRxNk
 
El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy).  Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:
 
 
27/04 “Menja bé de forma fàcil"
Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.
 
4/05 “Recupera la teva salut digestiva"
Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.
 
11/05 “Alimentació vegetariana complerta"
Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s'han d'incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.
 
18/05 "Cuina d'aprofitament"
Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d'aprofitament de sobres.
 
25/05 "Postres saludables"
Explicació sobre l'efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.
 

tallers

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia