El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable
Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.
El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.
Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18.00h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions ja estan obertes al web https://bit.ly/3jWRxNk
El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy). Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:
27/04 “Menja bé de forma fàcil"
Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.
4/05 “Recupera la teva salut digestiva"
Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.
11/05 “Alimentació vegetariana complerta"
Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s'han d'incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.
18/05 "Cuina d'aprofitament"
Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d'aprofitament de sobres.
25/05 "Postres saludables"
Explicació sobre l'efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.