21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Tallers alimentació

El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.
 
Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18.00h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions ja estan obertes al web https://bit.ly/3jWRxNk
 
El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy).  Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:
 
 
27/04 “Menja bé de forma fàcil"
Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.
 
4/05 “Recupera la teva salut digestiva"
Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.
 
11/05 “Alimentació vegetariana complerta"
Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s'han d'incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.
 
18/05 "Cuina d'aprofitament"
Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d'aprofitament de sobres.
 
25/05 "Postres saludables"
Explicació sobre l'efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.
 

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercadet forum
12/07/2024

Surt de nou a licitació la creació d'una ruta urbana entre mercats, mercadets i punts identitaris de la ciutat

A través de la tècnica del storytelling s’enllaçaran els punts d’interès amb una història ficcionada amb referències patrimonials i relats reals. És una de les accions del projecte Tarragona Centre Comercial Obert, finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Ves a la noticia
peix
05/07/2024

Tret de sortida de la campanya de promoció del peix fresc al Mercat Central

Durant els divendres i dissabtes de juliol es cuinaran gratuïtament al Mercat catorze varietats de peix diferents. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia
txaber mercat central
02/07/2024

El Mercat Central promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu oferint servei de degustació gratuït

El cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, serà l’encarregat de cuinar al Mercat catorze varietats de peix comprades a les peixateries del recinte. La iniciativa compta amb la participació del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d'Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Ves a la noticia