21/12/2021

El Mercat Central instal·la de nou enguany el punt exterior de recollida de comandes

Estarà ubicat al c/ Gobernador Gonzàlez al costat de l’accés lateral al mercat els dies 22, 23 i 24 de desembre. Es disposarà d’aparcament gratuït a Corsini per venir a recollir les comandes.

punt exterior

Després de la bona rebuda que va tenir l’any passat el punt exterior de recollida de comandes, el Mercat Central l’instal·larà de nou aquest any. Format per un conjunt de casetes de fusta, el punt de recollida estarà ubicat al c/ Gobernador Gonzàlez al costat de l’accés lateral al mercat, els dies 22, 23 i 24 de desembre. El seu horari serà de 8.30 a 21.00h els dies 22 i 23 de desembre, i de 8.30 a 16.00h el divendres 24 de desembre.
 
Es tracta d’un servei que permet a la ciutadania recollir les comandes fetes a les parades de Formatges Magda, Carns Bertran, Carnisseria Virgili, Nipo Sushi i Pollastres Pili sense haver d’accedir a l’interior del recinte. Amb aquesta mesura es pretén descongestionar l’interior del mercat durant un dels períodes amb més afluència de persones i agilitzar al màxim el procés de compra als ciutadans. Cal recordar que les persones que vinguin a recollir les comandes al punt exterior podran gaudir d’aparcament gratuït per estacionar el vehicle a l’Aparcament de Corsini.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

tres tombs mercat central
14/03/2024

Els Tres Tombs se celebraran diumenge amb la novetat d'un carro adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’interior del Mercat Central acull enguany l’exposició d’una carreta de principis del segle XX amb un bot de pesca domèstica. Dissabte el matí la Plaça Corsini acollirà el tradicional sorteig de la panera dels Tres Tombs.

Ves a la noticia
Aparcament Corsini
14/03/2024

L'Aparcament Corsini actualitza les seves tarifes

S'equiparen així a les tarifes de la resta d'aparcaments municipals aprovades per l’Ajuntament de Tarragona.

Ves a la noticia
actes aniversari MC
12/03/2024

El Mercat Central celebra dissabte el 7è aniversari amb una degustació popular i un tast de vins

L’OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 1000 racions de fideuà i de seitó fregit el migdia a Plaça Corsini. A la tarda, l’enòleg tarragoní Pol Aluja oferirà un maridatge de vins de les 4 D.O. de la província de Tarragona a l’interior del Mercat. Una dotzena de pollets de gran format il·lustrats per Edu Polo serà un dels reclams infantils durant els dies de Pasqua al Mercat.

Ves a la noticia