08/06/2022

El Mercat Central estrena un servei de préstec de jocs de taula

La iniciativa dona la possibilitat als més petits de triar entre 15 jocs de taula diferents. Les sol·licituds de préstec i devolucions es centralitzaran des de la consigna del Mercat.

Jocs de taula mercat central

El Mercat Central posa en marxa un nou servei de préstec de jocs de taula per als més petits. Amb un total de 15 jocs diferents a escollir, els nens i nenes que vinguin al Mercat podran jugar-hi tant al seu interior com en algun espai del seu entorn. Les sol·licituds de préstec es centralitzaran des de la consigna del mateix Mercat.
 
La iniciativa pretén donar continuïtat al projecte “Jocs a Plaça” iniciat a Plaça Corsini fa unes setmanes amb motiu del 5è aniversari de la remodelació del Mercat Central. Aquest servei de préstec combina jocs tradicionals amb jocs més actuals i disposa del següent llistat de jocs disponibles: Virus!, Dobble, Sushi Go, Polilla tramposa, Jungle speed, Dobble Kids, Torre Increible XXL, baralla de cartes, Ubongo Junior, dominó infantil, Rummy Travel, Dixit Daydreams, Catan Junior, Catan edició de viatge, bitlles i dominó.
 
El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha subratllat que “els mercats són un punt de trobada i un lloc de peregrinació familiar, per això l'empresa de Mercats fa tot el possible per conciliar el dia a dia del entorn del Mercat Central amb les reivindicacions de les famílies. L'objectiu és que venir a comparar al Mercat i el seu entorn sigui una experiència satisfactòria per a grans i petits". 
 
 
Préstec a consigna del Mercat
Les peces i taulers per jugar als diferents jocs es podran recollir en préstec a la Consigna del Mercat Central. El projecte ha estat plantejat per a que els jocs siguin utilitzats de forma oberta, pública i responsable per aquells nens i nenes que ho desitgin seguint les edats recomanades de cadascun d’ells. Els pares/mares/tutors han de vetllar per l’ús adequat dels jocs, així com pel correcte manteniment de les peces i taulers. Serà necessari deixar algun document en dipòsit en el moment de retirar els jocs, que caldran ser retornats en bon estat a consigna abans de l’horari de tancament del Mercat Central a les 21.00h.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

activitats nadal mercat
28/11/2022

El Mercat Central celebrarà el Nadal amb la visita del millor xocolater del món, un gran arbre lluminós i un sorteig diari de vals de compra

Sota el títol de “Reviu el Nadal, reviu-lo a taula” la programació al mercat per Nadal comptarà amb les actuacions musicals de “La Prèvia al Mercat”, tallers gastronòmics i els tradicionals actes nadalencs, entre d’altres iniciatives. Una campanya de sensibilització sobre l’acolliment familiar de la Fundació Casa Sant Josep serà la protagonista de la decoració nadalenca del recinte.

Ves a la noticia
residus
22/11/2022

Tarragona se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una campanya de sensibilització adreçada a comerços i mercats

L’objectiu és informar i reforçar les bones pràctiques en la gestió de residus derivats del consum.

Ves a la noticia
fira oli
17/11/2022

La Fira de l'Oli Nou DOP Siurana arriba a la Plaça Corsini el 25 i 26 de novembre

Les parades del Mercat Central repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli”. La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d’Aliments, que també se celebra el mateix cap de setmana.

Ves a la noticia