14/07/2021

El Mercat Central acull l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”

La mostra, formada per imatges d’Àngel Catena, és un relat visual de la lluita veïnal dels anys 80 i 90

L’exposició està impulsada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i ha estat també exposada al Mercat de Torreforta

EL MERCAT CENTRAL ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “MOVIMENT SOCIAL A TARRAGONA”

El Mercat Central de Tarragona acull des d’aquesta setmana l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”, coordinada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. La mostra, formada per imatges del fotògraf Àngel Catena, és un relat visual dels principals moviments veïnals que es van viure als barris de la ciutat durant els anys de transformació socioeconòmica, entre els anys 80 i 90.

L’acte d’inauguració ha anat a càrrec del president de l’empresa de Mercats de Tarragona i Conseller de Comerç, Dídac Nadal; el president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Àngel Juàrez; i l’autor de les imatges, el fotògraf Àngel Catena.

La mostra està ubicada al vestíbul -1 del Mercat Central i es pot visitar en horari d’obertura de l’edifici, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00h.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia