14/07/2021

El Mercat Central acull l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”

La mostra, formada per imatges d’Àngel Catena, és un relat visual de la lluita veïnal dels anys 80 i 90

L’exposició està impulsada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i ha estat també exposada al Mercat de Torreforta

EL MERCAT CENTRAL ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “MOVIMENT SOCIAL A TARRAGONA”

El Mercat Central de Tarragona acull des d’aquesta setmana l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”, coordinada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. La mostra, formada per imatges del fotògraf Àngel Catena, és un relat visual dels principals moviments veïnals que es van viure als barris de la ciutat durant els anys de transformació socioeconòmica, entre els anys 80 i 90.

L’acte d’inauguració ha anat a càrrec del president de l’empresa de Mercats de Tarragona i Conseller de Comerç, Dídac Nadal; el president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Àngel Juàrez; i l’autor de les imatges, el fotògraf Àngel Catena.

La mostra està ubicada al vestíbul -1 del Mercat Central i es pot visitar en horari d’obertura de l’edifici, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00h.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia