14/07/2021

El Mercat Central acull l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”

La mostra, formada per imatges d’Àngel Catena, és un relat visual de la lluita veïnal dels anys 80 i 90

L’exposició està impulsada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i ha estat també exposada al Mercat de Torreforta

EL MERCAT CENTRAL ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “MOVIMENT SOCIAL A TARRAGONA”

El Mercat Central de Tarragona acull des d’aquesta setmana l’exposició fotogràfica “Moviment social a Tarragona”, coordinada per la Fundació Mare Terra amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. La mostra, formada per imatges del fotògraf Àngel Catena, és un relat visual dels principals moviments veïnals que es van viure als barris de la ciutat durant els anys de transformació socioeconòmica, entre els anys 80 i 90.

L’acte d’inauguració ha anat a càrrec del president de l’empresa de Mercats de Tarragona i Conseller de Comerç, Dídac Nadal; el president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Àngel Juàrez; i l’autor de les imatges, el fotògraf Àngel Catena.

La mostra està ubicada al vestíbul -1 del Mercat Central i es pot visitar en horari d’obertura de l’edifici, de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00h.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

Tallers alimentació
21/04/2022

El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable

Sota el nom de 7 de Mercat, els tallers ensenyaran com elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Es realitzaran cada dimecres de 18.00 a 20.00h a partir del 27 d’abril.

Ves a la noticia
Mercadets Tarragona
07/04/2022

Obert el període de renovacions de parades dels mercadets

La documentació es pot presentar de manera presencial a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos 4, Tarragona) o per correu electrònic.

Ves a la noticia
mural exterior
05/04/2022

El Mercat de Torreforta estrena un gran mural exterior per commemorar el seu 40è aniversari

És obra de la il·lustradora Maga i recrea una escena quotidiana dels paradistes del mercat.

Ves a la noticia