DO Peix de Tarragona - Orada amb llit de patates

 

Ingredients:

  • 2 orades preparades pel forn (netes i amb un tall/marca al mig)
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • Pebre vermell dolç
  • All i julivert picat
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

 

Hi ha orades de mar obert o de piscifactoria. L'orada si és fresca i bona, només cal fer-la a la planxa tomba i tomba, cinc minuts d'un costat i cinc d'un altre, queda perfecta.

També es pot fer al forn sobre un llit de patates. En aquest cas tallem un parell de cebes en juliana i algunes patates a rodanxes. Ho repartim tot sobre una safata amb un raig d'oli abundant. Ho posem al forn i al cap de pocs minuts i afegim les orades. Deixem que es facin al forn uns 10 minuts més i llestos. A gaudir!

 

És una recepta de la parada Peix Fresc i Marisc Carmeta del Mercat Central de Tarragona.

Carmeta
Carmeta