DO Peix de Tarragona - Bròtola al vapor

 

Ingredients:

  • Bròtola.
  • Verdures opcionals.
  • Oli i sal.

 

A l'hora de cuinar la bròtola és molt fàcil. Necessitarem una olla, un escorredor i posar aigua a bullir. Un cop estigui bullint, posem la bròtola damunt de l'aigua bullent sobre un escorredor.

Després de bullir durant 5 o 10 minuts, en funció de si és molt grossa o no, ja la podem treure, ja que estarà en el seu punt perfecte. I un cop ho tens al plat, li tirem oli i sal i no li cal res més. La podem acompanyar de verdures també al vapor, a la planxa, etc. Amb la guarnició que cadascú prefereixi.

Consell: Si volem donar-li més sabor, es pot fer al vapor amb caldo de verdures, per exemple. D'aquesta manera tindrà un sabor més intens.

 

És una recepta de la parada Peix Fresc i Marisc Carmeta del Mercat Central de Tarragona.

carmeta
carmeta