23/08/2022

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

A partir d’avui i fins el proper 10 de setembre es poden adquirir els productes de la festa al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets de la ciutat. Alguns dels productes es podran adquirir a preus especials aportant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.

Mercats festius

Un any més els mercats de la ciutat s’impliquen en la festa major tarragonina i es converteixen per uns dies en punt de trobada de tots els productes de Santa Tecla. La samarreta, la polsera, la bossa, el domàs o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar enguany al Mercat Central, Mercat de Torreforta i als mercadets municipals.
 
Cal recordar que alguns dels productes es podran adquirir a preus especials presentant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.
 
Al Mercat Central de Tarragona el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes començarà aquest dijous i l’horari de venda serà de dijous a dissabte, de 8.30 a 14.00 h, i també de 17.30 a 20.30 h els divendres. Finalment, els punts de venda als mercadets s’habilitaran de 9.00 a 14.00 h els següents dies:
 
    •    Divendres 26 d’agost i 2 de setembre: Sant Pere i Sant Pau.
    •    Dissabte 27 d’agost: Fòrum.
    •    Diumenge 28 d’agost i 4 de setembre: Bonavista.
    •    Dissabte 3 de setembre: La Móra
    •    Divendres 9 de setembre: Sant Salvador.
    •    Dissabte 10 de setembre: Plaça dels Carros.
 
 
El president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha subratllat que "tal i com marca la tradició, després de les festes de Sant Magí Tarragona inicia el compte enrere per les festes de Santa Tecla. Enguany hi ha més ganes que mai de poder celebrar-les en el format de sempre, per això és un orgull que siguin els Mercats i mercadets de Tarragona els que obrin aquest compte enrere amb la venda de productes de marxandatge de les festes, amb la col·laboració de la Fundació Topromi, i premiant la fidelitat dels usuaris i usuàries dels mercats i mercadets amb descomptes directes sobre els productes més emblemàtics".
 
 
Compromís social
Seguint amb la responsabilitat i implicació social de l’empresa de Mercats, els punts de venda dels mercats festius seran gestionats un any més per membres de la Fundació Topromi, entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

mercats festius

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia