23/08/2022

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

A partir d’avui i fins el proper 10 de setembre es poden adquirir els productes de la festa al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets de la ciutat. Alguns dels productes es podran adquirir a preus especials aportant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.

Mercats festius

Un any més els mercats de la ciutat s’impliquen en la festa major tarragonina i es converteixen per uns dies en punt de trobada de tots els productes de Santa Tecla. La samarreta, la polsera, la bossa, el domàs o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar enguany al Mercat Central, Mercat de Torreforta i als mercadets municipals.
 
Cal recordar que alguns dels productes es podran adquirir a preus especials presentant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.
 
Al Mercat Central de Tarragona el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes començarà aquest dijous i l’horari de venda serà de dijous a dissabte, de 8.30 a 14.00 h, i també de 17.30 a 20.30 h els divendres. Finalment, els punts de venda als mercadets s’habilitaran de 9.00 a 14.00 h els següents dies:
 
    •    Divendres 26 d’agost i 2 de setembre: Sant Pere i Sant Pau.
    •    Dissabte 27 d’agost: Fòrum.
    •    Diumenge 28 d’agost i 4 de setembre: Bonavista.
    •    Dissabte 3 de setembre: La Móra
    •    Divendres 9 de setembre: Sant Salvador.
    •    Dissabte 10 de setembre: Plaça dels Carros.
 
 
El president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha subratllat que "tal i com marca la tradició, després de les festes de Sant Magí Tarragona inicia el compte enrere per les festes de Santa Tecla. Enguany hi ha més ganes que mai de poder celebrar-les en el format de sempre, per això és un orgull que siguin els Mercats i mercadets de Tarragona els que obrin aquest compte enrere amb la venda de productes de marxandatge de les festes, amb la col·laboració de la Fundació Topromi, i premiant la fidelitat dels usuaris i usuàries dels mercats i mercadets amb descomptes directes sobre els productes més emblemàtics".
 
 
Compromís social
Seguint amb la responsabilitat i implicació social de l’empresa de Mercats, els punts de venda dels mercats festius seran gestionats un any més per membres de la Fundació Topromi, entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

mercats festius

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

RDP Next Mercat
23/01/2023

Tarragona rep 1,2M€ dels fons Next GenerationUE per a la digitalització comercial

El projecte “Tarragona centre comercial obert” permetrà impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. Les accions s’emmarquen en tres eixos d’actuació i la previsió és que s’implementin al llarg de l’any 2023 i finalitzin abans del mes de juny de 2024.

Ves a la noticia
bonavista aparcament
20/01/2023

Entra en funcionament el nou sistema de pagament de l'aparcament del Mercat de Bonavista

Aparcar-hi els diumenges en horari de mercat tindrà un cost d’1 euro/dia; fora d’aquest horari seguirà sent de franc. El recinte del mercat seguirà comptant amb dos aparcaments gratuïts. Amb motiu de l’arribada de la COVID l’any 2020 va passar a ser gratuït de forma provisional.

Ves a la noticia
tocabemolls
20/12/2022

Torna l'acte benèfic "Per Nadal, cap infant sense regal", impulsat per la Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet, i amb la col·laboració del Mercat Central

La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 11.00h a Plaça Corsini. La rifa solidària comptarà amb una panera de productes de paradistes del Mercat Central i diversos premis d’establiments col·laboradors.

Ves a la noticia