23/08/2022

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

A partir d’avui i fins el proper 10 de setembre es poden adquirir els productes de la festa al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets de la ciutat. Alguns dels productes es podran adquirir a preus especials aportant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.

Mercats festius

Un any més els mercats de la ciutat s’impliquen en la festa major tarragonina i es converteixen per uns dies en punt de trobada de tots els productes de Santa Tecla. La samarreta, la polsera, la bossa, el domàs o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar enguany al Mercat Central, Mercat de Torreforta i als mercadets municipals.
 
Cal recordar que alguns dels productes es podran adquirir a preus especials presentant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.
 
Al Mercat Central de Tarragona el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes començarà aquest dijous i l’horari de venda serà de dijous a dissabte, de 8.30 a 14.00 h, i també de 17.30 a 20.30 h els divendres. Finalment, els punts de venda als mercadets s’habilitaran de 9.00 a 14.00 h els següents dies:
 
    •    Divendres 26 d’agost i 2 de setembre: Sant Pere i Sant Pau.
    •    Dissabte 27 d’agost: Fòrum.
    •    Diumenge 28 d’agost i 4 de setembre: Bonavista.
    •    Dissabte 3 de setembre: La Móra
    •    Divendres 9 de setembre: Sant Salvador.
    •    Dissabte 10 de setembre: Plaça dels Carros.
 
 
El president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha subratllat que "tal i com marca la tradició, després de les festes de Sant Magí Tarragona inicia el compte enrere per les festes de Santa Tecla. Enguany hi ha més ganes que mai de poder celebrar-les en el format de sempre, per això és un orgull que siguin els Mercats i mercadets de Tarragona els que obrin aquest compte enrere amb la venda de productes de marxandatge de les festes, amb la col·laboració de la Fundació Topromi, i premiant la fidelitat dels usuaris i usuàries dels mercats i mercadets amb descomptes directes sobre els productes més emblemàtics".
 
 
Compromís social
Seguint amb la responsabilitat i implicació social de l’empresa de Mercats, els punts de venda dels mercats festius seran gestionats un any més per membres de la Fundació Topromi, entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

mercats festius

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

mercat de nit
13/09/2022

El Mercat de Nit tanca una edició d'èxit amb més de 15.000 racions i 5.000 consumicions servides

L’interior del Mercat Central i la Plaça Corsini van aplegar unes 7.000 persones al llarg de la nit. L’aparcament de Corsini va omplir totes les seves places disponibles.

Ves a la noticia
Santa Tecla saludable
07/09/2022

Els mercats i comerços de la ciutat, a punt per Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya de foment d’hàbits saludables durant festes. L’artista Julen actuarà el 14 de setembre a Plaça Corsini en un bingo solidari en favor de la Fundació Estela. La conselleria de Comerç posarà en marxa una iniciativa de dinamització vinculada a la festa major tarragonina i a l’aniversari de l'arribada de la relíquia a la ciutat.

Ves a la noticia
mercat de nit
05/09/2022

Torna el Mercat de Nit, que celebra la seva 3a edició

Lluís Gavaldà, Poppy Selector i DJ The Jef seran els protagonistes musicals de la nit, que comptarà amb més de 40 varietats de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. L’”amparitu” tornarà a ser la moneda oficial i es pot adquirir ja de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat.

Ves a la noticia