20/12/2021

AFANOC instal·larà un punt de venda de gorres i articles solidaris al Mercat Central

Estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca en horari de 9.00 a 14.00h. Una travessa solidària o la venda de calendaris són altres iniciatives impulsades enguany en favor de l’entitat

AFANOC Mercat Central

L’associació AFANOC, que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, instal·larà un punt de venda de gorres, calendaris i articles solidaris al Mercat Central dimecres 22 de desembre. El punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca en horari de 9.00 a 14.00h.
 
Paral·lelament a la implicació del Mercat Central, també s’han dut a terme altres iniciatives solidàries per tal de recaptar fons per a l’entitat. D’una banda, el Grup Nima Automoció ha adquirit 500 gorres d’AFANOC per incloure-les als lots de Nadal dels seus treballadors, mentre que els beneficis del tradicional calendari solidari dels Mossos d’Esquadra aniran també destinats a l’entitat.
 
El president de l'empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha insistit en el fet que "el component social i de caire benèfic ha tingut un paper fonamental al dia a dia de la nova etapa de l’empresa municipal de Mercats". De la mateixa manera, Nadal ha recordat que "totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat tenen obertes les portes dels Mercats per donar a conèixer les seves iniciatives solidàries". 
 
 
Travessa solidària #MontblancMóra
D’altra banda, la primera edició de la Travessa solidària #MontblancMóra, impulsada per l’ultrafondista montblanquí Joan Roig, es va celebrar el passat 27 de març del 2021 i va aconseguir recaptar un total de 6.520,51€ per a l’AFANOC. Davant aquest èxit, l’organitzador va decidir impulsar una segona edició, que es durà a terme el pròxim 5 de febrer del 2022.
 
La travessa, que és de gairebé 100 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell, començarà a Montblanc i creuarà les muntanyes de Prades, Albarca, la Morera del Montsant, Cabacés, la Figuera, el Molar, Garcia, Móra d’Ebre, fins Móra la Nova. Durant el recorregut s’hi sumaran més participants, els quals faran trams concrets.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és recaptar diners per ajudar l’AFANOC. Per aconseguir-ho, s’ha obert un esdeveniment al web https://www.migranodearena.org/reto/travessa-solidaria-montblancmora
 
 
Sobre AFANOC

L’AFANOC treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. L’associació està al seu costat durant tot el procés de la malaltia, donant una atenció psicosocial integral des del seu inici, durant el tractament als principals hospitals de referència (Hospital Materno infantil de la Vall d’Hebron i el Sant Joan de Déu), en la seva estada a la Casa dels Xuklis i també quan marxen a casa, apostant pel suport al territori amb delegacions a Tarragona i Lleida. Aquesta atenció la proporciona de forma totalment gratuïta.
 
La Casa dels Xuklis és un recurs d’allotjament temporal amb 25 apartaments que acull les famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent) a la ciutat de Barcelona perquè el seu fill/a pugui rebre el tractament als hospitals de referència.

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

corsini
10/08/2023

Obert el període d'adjudicacions i transmissions de parades dels mercadets de la ciutat

Les propostes per ocupar noves parades es poden presentar fins el 29 d’agost i 5 de setembre, respectivament.

Ves a la noticia
sindriada
07/08/2023

La tradicional Sindriada de Sant Magí, als Mercats de Tarragona

El popular titellaire Mario Ezno, amb més de 3 milions de seguidors a TikTok, participarà a la Sindriada del Mercat Central el 10 d’agost a la tarda. Al Mercat de Torreforta i al Mercat Central s’hi podran comprar talls de síndria solidaris en benefici de la Creu Roja i participar al bingo musical de la Fundació Estela. També se sortejaran vals de compra entre totes les persones que comprin síndria als mercats de la ciutat del 10 al 18 d’agost.

Ves a la noticia
mercats
03/08/2023

Oberta la convocatòria de dos llocs de treball

Es tracta de les posicions de Responsable del Servei de Contractació i Assessoria Jurídica i de Cap de Comunicació.

Ves a la noticia