05/02/2024

Adjudicat el servei d'oficina tècnica del projecte "Tarragona, centre comercial obert"

L'objectiu principal d’aquest servei és assegurar que les accions contemplades s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts.

Mercat Central de Tarragona


El servei d’oficina tècnica per la gestió de les actuacions en el marc del projecte “Tarragona, centre comercial obert” ha estat adjudicat. Després de quedar desert en una primera licitació, l’empresa adjudicatària ha estat finalment Iurispreven Abogados e Ingenieros, SL. S’obre ara un termini de 15 dies hàbils per a que les persones licitadores i/o interessades puguin presentar un recurs especial en matèria de contractació. Un cop hagi transcorregut aquest termini, es procedirà a la formalització de l’adjudicació mitjançant la signatura d’un contracte.
 
L'objectiu principal de l'oficina tècnica és assegurar que les accions del projecte “Tarragona, centre comercial obert” s'executin d'acord amb els requisits tècnics i de gestió establerts, garantint així la consecució de les fites contemplades.
 
Cal recordar que el projecte “Tarragona, centre comercial obert” ha estat finançat amb els fons Next GenerationEU i pretén impulsar la transformació digital comercial i aplicar mesures de sostenibilitat i eficiència energètica. La inversió del projecte està valorada amb un total d’1.498.948 euros i va obtenir una subvenció de 1.199.158,40 euros, el que representa un el 80% de l’import global.
 
La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, ha subratllat la importància del projecte “Tarragona, centre comercial obert” i de “l’impuls que suposarà no només per la digitalització dels mercats sinó també pel sector comercial de la ciutat. L’adjudicació de l’oficina tècnica és el primer pas per a la implementació de totes les accions que contempla el projecte”.
 
Es pot consultar tota la informació al Perfil de contractant.

logos next

ALTRES NOTÍCIES QUE ET PODEN INTERESSAR

vella quaresma
12/02/2024

La representació de l'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central

Cada dimecres a les 18.00h i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l’ajuda dels més petits.

Ves a la noticia
dijous gras
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències. Un any més la iniciativa comptarà amb la implicació de la Fundació Estela.

Ves a la noticia
Expo Mans Unides Mercat Central
06/02/2024

El Mercat Central acull l'exposició de Mans Unides sobre la resiliència de les dones camperoles i el canvi climàtic

Està ubicada al vestíbul principal i es podrà visitar durant el mes de febrer.

Ves a la noticia